Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι θα γίνει με τις ψήφους της “Χρυσής Αυγής”; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τι θα γίνει με τις ψήφους της “Χρυσής Αυγής”; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το όργιο της παραπληροφόρησης, ένα δημοσίευμα και η απάντηση μας

Η σταθερά ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής και η ομολογία σε τηλεοπτική πολιτική εκπομπή αναλυτού ότι υπάρχει κρυφό ποσοστό ψήφου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το οποίο δεν καταγράφεται, γιατί δύσκολα οι πολίτες οι οποίοι θα την ψηφίσουν θα το δηλώσουν σε μία δημοσκόπηση, έχουν οδηγήσει σε ένα όργιο παραπληροφόρησης τα “δεξιά” και “αριστερά” παπαγαλάκια του συστήματος, τα οποία τόσο σε τηλεπαράθυρα, όσο και εφημερίδες γράφουν σημεία και τέρατα!

Ένα δημοσίευμα για τα πανηγύρια

Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της συγχύσεως, την οποία προσπαθεί να δημιουργήσει το πολιτικό κατεστημένο στις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που επιμένουν να ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ένα δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”. Το δημοσίευμα είχε τίτλο: “Το παιχνίδι με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής” και περιείχε σημεία και τέρατα, τα οποία διαδίδουν και οι κομματάρχες και είναι ευκαιρία απαντώντας στο δημοσίευμα αυτό, να δώσουμε τις πρέπουσες απαντήσεις και στα όσα κυκλοφορούν σαν… φήμες ή “έγκυρες ειδήσεις” από τους κομματάρχες των αμαρτωλών κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου.

Γράφει στην αρχή του άρθρου το δημοσίευμα: “Πολιτικό παιχνίδι με το ακροδεξιό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που περιμένει την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης για τον Ρουπακιά, αλλά και για την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης”. Το παραπάνω είναι εντελώς για γέλια και για κλάματα και δείχνει ότι αυτοί που γράφουν για εμάς (πάντοτε χωρίς εμάς, πάντοτε χωρίς να ζητήσουν την άποψή μας) δεν έχουν την ελάχιστη γνώση της υποθέσεώς μας από δικαστικής απόψεως. Αυτό γιατί ουδείς κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Και έχουμε το νομικό παράλογο κάποιοι να κατηγορούνται ως διευθυντές ή μέλη εγκληματικής οργάνωσης για την σύσταση της οποίας δεν κατηγορείται κανένας!

Στην συνέχεια του δημοσιεύματος αναφέρεται το εξής εξωφρενικό: “Η απόφαση της δικαιοσύνης αναμένεται τους επόμενους μήνες”. Μιλάμε για τον πλήρη παραλογισμό… Ακόμη δεν έχουν τελειώσει καν οι μάρτυρες κατηγορίας, δεν έχουν αρχίσει οι μάρτυρες υπερασπίσεως και όλα αυτά σε μία δίκη τέρας από πλευράς όγκου της δικογραφίας και αυτοί γράφουν ότι θα τελειώσει στους επόμενους μήνες! Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Παρακάτω αναφέρεται το εξής: “Σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης, υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κινηθεί άμεσα προκειμένου να εκμεταλλευτεί πολιτικά την δικαστική απόφαση. Το βέβαιο είναι ότι θα τεθεί θέμα νομιμότητας της συμμετοχής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εθνικές εκλογές, καθώς επίσης τα ηγετικά στελέχη της θα έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων”!!!

Αυτό το οποίο γράφει ο εν λόγω συντάκτης στο συγκεκριμένο άρθρο δείχνει ότι έχει παντελή άγνοια των νομικών διαδικασιών. Η νομιμότητα της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές έχει κριθεί μετά την δίωξή μας τρεις φορές από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου και δεν προβλέπεται πριν να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση να αλλάξει τίποτε! Όσο για την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, θα έπρεπε να ξέρει ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου ότι αυτή επιβάλλεται όταν τελεσιδικήσει μία υπόθεση, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ποινικού κώδικα. Δηλαδή με απλά λόγια θα πρέπει κάποιοι να καταδικαστούν πρωτοδίκως, στην συνέχεια να καταδικαστούν και σε δεύτερο βαθμό στην Έφεση και σε τρίτο βαθμό να απορριφθεί η αναίρεσή τους στον Άρειο Πάγο και τότε και μόνον τότε στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Δεν τα γνωρίζει αυτά αυτός που έγραψε το κείμενο στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος”; Ασφαλώς και τα γνωρίζει και συνειδητά γράφει ψέματα και ανακρίβειες, προκειμένου να πει σε αυτούς που θέλουν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή να μην την ψηφίσουν γιατί θα… στερηθούν των πολιτικών τους δικαιωμάτων οι βουλευτές της (!), γεγονός το οποίο θεωρητικά θα ήταν δυνατόν να συμβεί μετά από όχι λίγα χρόνια και ασφαλώς όχι στις επόμενες εκλογές!

Θα διαλύσουν την Χρυσή Αυγή για να δώσουν ψήφους στον Καμμένο!

Ο παραλογισμός, όμως, του συγκεκριμένου κειμένου, το οποίο έχει σκοπό την σύγχυση και την παραπληροφόρηση δεν σταματά εδώ, αφού στην συνέχεια και ενώ προηγουμένως μας έχει πολιτικά “εξαφανίσει”, αναφέρει ότι με τους επιδέξιους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ θα δοθεί ουσιαστικά ένα δώρο στον πολιτικό συνέταιρο του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο, γιατί αφού θα έχουν… εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή, τότε θα μπορέσει να διασωθεί και το κόμμα του Καμμένου (το οποίο σήμερα δημοσκοπικά κινείται στα όρια της ανυπαρξίας), παίρνοντας ένα μέρος των ψήφων της Χρυσής Αυγής!

Μέγα το πρόβλημά τους, λοιπόν, στο τι θα απογίνουν οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. Σενάρια επί σεναρίων, ανακρίβειες, σύγχυση και παραπληροφόρηση. Και από κοντά και δίπλα στις γραφίδες του πολιτικού κατεστημένου και κάποιοι γραφικοί τύποι του λεγόμενου “εθνικοπατριωτικού” χώρου, οι οποίοι ελπίζουν ότι εάν λείψει η Χρυσή Αυγή θα μπορέσουν να ξαναζωντανέψουν αυτοί! Μιλάμε για πολιτικά ζόμπι, τα οποία δεν έχουν την παραμικράν ελπίδα επιβιώσεως και οι οποίοι όμως πολεμούν και μάλιστα με μεγαλύτερο μίσος και από τους μαρξιστές και τους καπιταλιστές το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα των Ελλήνων, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που όλο πιστεύουν ότι την “τέλειωσαν” και τίποτε δεν κάνουν.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-tha-ginei-me-tis-pshfous-ths-chrushs-aughs-arthro-tou-n.-g.-michaloliako#ixzz50gnVEqXu

Exit mobile version