Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανατριχίλα από την προκλητική ομιλία Ερντογάν: Έχουμε τέσσερις βουλευτές στην Ελληνική Βουλή, συμπατριώτες μου! ΒΙΝΤΕΟ

Ανατριχίλα από την προκλητική ομιλία Ερντογάν: Έχουμε τέσσερις βουλευτές στην Ελληνική Βουλή, συμπατριώτες μου! ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί ο Ερντογάν να μετέφερε λεωφορεία από την τουρκία και να είχε υψηλές προσδοκίες από την επίσκεψή του στην Κομοτηνή, όμως η πραγματικότητα ήταν άκρως απογοητευτική αφού συνολικά, πράκτορες, μπράβοι, πρόξενοι και μεταφερόμενος πληθυσμός από τουρκία δεν έφτασε ούτε τα χίλια άτομα.

Παρόλη την αποτυχία του, όμως, κατάφερε να προκαλέσει άνευ προηγουμένου και να καταδείξει τους συνεργάτες του εντός του Κοινοβουλίου που δεν είναι άλλοι από τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Τελευταία στάση του υπήρξε σε ένα  κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής, όπου έβγαλε λόγο ενώπιον των τουρκοφρόνων που είχαν σπεύσει να τον υποδεχτούν.

Εκεί είπε πολλά και διάφορα, που θα έπρεπε να απασχολήσουν την Βουλή και κάποιον ή κάποιους Εισαγγελείς, οι οποίοι θα κληθούν να ξεκαθαρίσουν τις ποινικές ευθύνες, έως εσχάτης προδοσίας, που βαραίνουν τους συριζαίους και τους νεοδημοκράτες χειροκροτητές του Ερντογάν.

Πέρα από το γεγονός ότι αποκάλεσε πολλάκις «συμπατριώτες» του τους λεγόμενους «μειονοτικούς» (που ουδεμία σχέση έχουν με την μουσουλμανική μειονότητα, αφού είχαν μεταφερθεί ακόμα και από τα βάθη της Ανατολίας), είπε ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις βουλευτές στην ελληνική Βουλή, τρεις συν έναν», αναφερόμενος στους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη (Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά, Ροδόπης, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, Ξάνθης) και τον βουλευτή του ΠαΣοΚ, παλιότερα του Ποταμιού, της Ντόρας, της Δημάρ και της ΝΔ, στη Ροδόπη Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Ερντογάν, κοινώς, παραδέχτηκε ότι διαθέτει πράκτορες όχι μόνο μέσα στη χώρα μας ή μέσα στη Βουλή, αλλά μέσα στην κυβέρνηση και μέσα στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας, δηλαδή έχει άμεση ενημέρωση για τα απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας.

Μην πέσει κανείς από τα σύννεφα από τα όσα είπε ο Ερντογάν. Πολύ καιρό τώρα η Χρυσή Αυγή είχε αποκαλύψει και είχε καταδείξει αυτά τα ζητήματα στην Βουλή και πάντα επενέβαινε το προεδρείο για να φιμώσει, να λογοκρίνει, να φωνάξει την φρουρά και γενικότερα να προστατεύσει τους πράκτορες του Ερντογάν. Τι έχουν να πουν, αλήθεια, όλοι αυτοί τώρα που ο σουλτάνος αποκάλυψε ξεδιάντροπα τον ρόλο τους;

ΥΓ. Όσοι δεν νιώθουν Έλληνες, αλλά θεωρούν Πατρίδα τους την τουρκία, τις βαλίτσες τους και στο καλό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anatrichila-apo-thn-omilia-erntogan-echoume-tesseris-bouleutes-sthn-ellhnik#ixzz50hLyi5ET

Exit mobile version