Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού οι ανθρωπιστές… Μουζάλας: Δεν αποκλείω να έχουμε θανάτους από το κρύο στα “hot spot”

Ιδού οι ανθρωπιστές... Μουζάλας: Δεν αποκλείω να έχουμε θανάτους από το κρύο στα “hot spot”

Συνέντευξη στο Spiegel έδωσε ο υπουργός λαθρομετανάστευσης, Μουζάλας, μέσω της οποίας προσπάθησε να δημιουργήσει συναισθήματα ενοχής στους Έλληνες για να τους αναγκάσει να αποδεχτούν ακόμα περισσότερους λαθροομετανάστες.

Σύμφωνα με τον Μουζάλα, λοιπόν, δεν αποκλείεται να έχουμε και θανάτους από το κρύο στην Μόρια και στα άλλα χοτ σποτ. Προφανώς, ο Μουζάλας τα λέει αυτά ουσιαστικά ζητώντας και άλλα κονδύλια για το λεγόμενο «προσφυγικό». Οι ξένοι, όμως, κορόιδα δεν είναι και έτσι δεν πρόκειται να πάρει ούτε λεπτό, αφού ξέρουν ότι τα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες εξαφανίζονται από τις ΜΚΟ των «δικών μας παιδιών».

Βεβαίως, ο Μουζάλας κλαίγεται για κονδύλια και «ανησυχεί» δήθεν για τους λαθρομετανάστες των Hot Spot, όμως δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να διασφαλίσει την παραμονή τους στην τουρκία, που θεωρείται επισήμως από όλους τους φορείς ασφαλής χώρα, επιπλέον είναι μουσουλμανική χώρα, συνεπώς ο άριστος προορισμός για τους λαθρομετανάστες βάσει του διεθνούς δικαίου.

Αυτοί είναι οι ανθρωπιστές του Σύριζα. Προκειμένου να «σπρώξουν» κονδύλια στις ΜΚΟ της παγκοσμιοποίησης δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να αφήσουν να πεθάνουν από κρύο οι λαθρομετανάστες. Και παράλληλα, βεβαίως, να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων των νησιών, αφού οι λαθρομετανάστες θα προβούν σε αιματηρές εξεγέρσεις για να μην πεθάνουν από το κρύο. Αυτό πέρα από τις υποκινούμενες εξεγέρσεις και τους τζιχαντιστές, που βρίσκονται μέσα στα hot spot.

Το ξαναλέμε: Το πλέον ανθρωπιστικό πολιτικό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι αυτό της Χρυσής Αυγής. Οι λαθρομετανάστες στην τουρκία και οσονούπω, που κερδίζει ο Άσσαντ, σπίτια τους και όλοι χαρούμενοι. Όλοι εκτός από τα λαμόγια της παγκοσμιοποίησης που θα τους χαλάσει η μπίζνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-oi-anthrwpistes-mouzalas-den-apokleiw-na-echoume-thanatous-apo-to-kruo#ixzz50hxX1Xfx

Exit mobile version