Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας συνόδεψαν τους συναγωνιστές Ματθαιόπουλο Αρτέμη και Γραικό Φώτη, δημοτικό και περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή αντίστοιχα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Αγγελοχώρι, όπου και πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα κατανυκτικό κλίμα η περιφορά της εικόνας του.

Με το πέρας της λειτουργίας οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πλήθος πιστών αλλά και με τους ιερείς, δηλώνοντας ότι ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι αγνός, ανιδιοτελής και πάνω απ’ όλα σκοπεύει στην προστασία της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας από τα νεοταξίτικα «ήθη» και την επιχειρούμενη διάλυση κάθε συνδετικού κρίκου του έθνους από τις ξενόδουλες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Με την παρουσία του Στρατηγού Διοικητή του Γ’ΣΣ Αντιστράτηγου Δημήτριου Μπίκου και των Μητροπολιτών Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, εορτάσθηκε η μνήμη της προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας  Βαρβάρας, στον ομώνυμο ιερό ναό του πρώην στρατοπέδου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Το παρόν έδωσαν και ο βουλευτής Xρυσής Aυγής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνιος Γρέγος, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Nίκος Χρυσομάλλης.

Μετά τη Θεία λειτουργία και την καθιερωμένη δοξολογία αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή και τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε ξενάγηση σε οπλικά συστήματα πυροβολικού που είχαν στηθεί στον αύλειο χώρο του ναού.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας παραβρέθηκε στο 73ο μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στην μάχη της Καλλιφύτου (Ραβίκας) στην Δράμα, μάχη η οποία εντάσσεται στην πρώτη φάση των Δεκεμβριανών. Σύμφωνα με σχέδιο των τελευταίων ημερών του Νοεμβρίου 1944 των Ομάδων Μεραρχιών Μακεδονίας (ΟΜΜ) του ΕΛΑΣ, οργανώθηκε επίθεση στις δυνάμεις των ΕΑΟ-ΕΣΕΑ την 1η Δεκεμβρίου και η χρονική περίοδος της γενικότερης σύγκρουσης των Εθνικών Ανταρτικών Ομάδων (ΕΑΟ) και του Ελληνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ΕΛΑΣ) στην μακεδονική πόλη συμπίπτει απόλυτα με την έναρξη των Δεκεμβριανών στην Αθήνα.

Ακολούθως, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου οι συναγωνιστές παρευρέθησαν στους εορτασμούς για την μεγαλομάρτυρα και προστάτιδα του πυροβολικού μας, Αγία Βαρβάρα, στο στρατόπεδο «ΦΩΣΤΗΡΙΔΗ» Δράμας. Με το πέρας της λειτουργίας οι συναγωνιστές πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική δράση στο κέντρο της πόλης διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και φύλλα της εφημερίδος, ως μία από τις πολύμορφες ενέργειες για την κατάρρευση του τείχους σιωπής και φίμωσης που έχουν επιβάλλει τα αργυρώνητα ΜΜΕ και οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι γύρω από τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δίνει τον αγώνα δίπλα στο λαό ενάντια σε μπολσεβίκους και φιλελεύθερους, σε νενέκους και προσκυνημένους που έχουν ξεπουλήσει την Πατρίδα και αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο της πολιτικής των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn692#ixzz50kyse1oQ

Exit mobile version