Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έριξαν λευκή πετσέτα οι συκοφάντες της “Εφ. Συν”: Τραγέλαφος και φιάσκο οι καταθέσεις των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων!

 

Απελπισία έχει πιάσει τον Ψαρρά, τον Μπασκάκη και τα λοιπά παπαγαλάκια κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς καθημερινά αποδεικνύεται κατά την ακροαματική διαδικασία η σκευωρία που στήθηκε εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του Τόπου.

Οι ίδιοι οι συκοφάντες που παρακολουθούν ανελλιπώς τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου έχουν πέσει σε… κατάθλιψη, αφού το σαθρό κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει πλήρως και οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων εξελίχθηκαν σε τραγέλαφο και φιάσκο, όπως το ομολογούν και οι ίδιοι!

Γράφουν λοιπόν στο σημερινό τους άρθρο για την δίκη της Χρυσής Αυγής ο Ψαρράς και ο Μπασκάκης: “…όλη η υπόθεση κατέληξε σε φιάσκο. Ο λόγος είναι ότι η Χρυσή Αυγή γνωρίζει τα ονόματα των δήθεν προστατευόμενων μαρτύρων… Ο λόγος που κατέληξε σε αυτόν τον τραγέλαφο η υπόθεση των προστατευόμενων μαρτύρων είναι ότι ο θεσμός έχει προβλεφθεί για εγκληματικές οργανώσεις που βρίσκονται στην παρανομία και κατά συνέπεια υπάρχουν στεγανά στην δομή τους και δεν γνωρίζονται όλα τα ανώτερα στελέχη μεταξύ τους“.

 

Άρα σύμφωνα με τον ίδιο τον Ψαρρά οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες ήταν ένα τεράστιο φιάσκο για το κατηγορητήριο και η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στην παρανομία.

Σε αυτό το σημείο, επειδή τον Ψαρρά τον έπιασε πόνος για την αποκάλυψη της ταυτότητας των ψευδομαρτύρων, να επισημάνουμε ότι για παράδειγμα η ψευδομάρτυρας Ε΄ αποδείχθηκε με ντοκουμέντα ότι κοροϊδεύει το δικαστήριο, αφού από την μια καταθέτει σε καθεστώς ανωνυμίας από δήθεν φόβο για την ασφάλεια της και ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ δίνει συνέντευξη ως… “χαρούλιγκαν” με πρόσωπο, φωτογραφίες και ονοματεπώνυμο σε μια ιστοσελίδα με εκατομμύρια αναγνώστες. Τόσο πολύ κρύβεται η κυρία!

Παραμένοντας στην κατάθεση της της συγκεκριμένης λίγο παρακάτω ο Ψαρράς ομολογεί: “…Φτάσαμε στο σημείο να ζητούν οι συνήγοροι υπεράσπισης κάθε λίγο και λιγάκι να… κρατηθεί ο προστατευόμενος μάρτυρας ή να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για ψευδορκία. Όπως βέβαια εξήγησε ο μάρτυρας Ε κάποιες αόριστες διατυπώσεις στην αρχική κατάθεση και κάποιες αντιφάσεις με την κατάθεση στο ακροατήριο υπήρξαν σκόπιμες, προκειμένου να μην προκύπτει η ταυτότητα του μάρτυρα την στιγμή της ανάκρισης“.

Παραδέχονται λοιπόν πως και κατά την διάρκεια των καταθέσεων στις ανακρίτριες, αλλά και στο ακροατήριο λένε ΨΕΜΜΑΤΑ! Το πρόσχημα είναι η δήθεν ανωνυμία τους, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι… περσόνες στο διαδίκτυο και στα social media με όλα τα στοιχεία τους φόρα παρτίδα!

Το σημερινό άρθρο της “εφ. συν” είναι πράγματι ενδεικτικό του πώς έχει εξελιχθεί μέχρι τώρα η Δίκη της Χρυσής Αυγής. Αφού ούτε οι ίδιοι οι συκοφάντες και οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας δεν μπορούν να βρουν έστω ένα ενοχοποιητικό στοιχείο ή έστω κάτι για να πείσουν το κοινό τους για την δήθεν “εγκληματική οργάνωση”, η υπόθεση έχει κατ΄ ουσίαν κλείσει.

Ο πανικός τους είναι τέτοιος που για ντοκουμέντα επιδεικνύουν σκηνή από τον “Νονό 2” όπου φαίνεται η κάθετη ιεραρχική δομή της εγκληματικής οργάνωσης! Την επόμενη φορά που θα ξαναγράψουν άρθρο οι “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας αναμένουμε να παρουσιάσουν αποσπάσματα από σκηνές του Star Wars. Κάπου πρέπει να βρίσκεται και αυτό το περιβόητο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής…

Διαβάστε επίσης: Η δήθεν «ανώνυμη» μάρτυρας Ε΄ έδωσε ΕΠΩΝΥΜΗ συνέντευξη στο LIFO με τους 4.000.000 επισκέπτες μηνιαίως!

Την στρουμφίσαμε! Ο ψευδομάρτυρας Δ΄ είπε ότι στις ομιλίες του κόμματος γίνονταν κήρυγμα για την… «γαλάζια φυλή»!

Διαδικτυακός φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη και μέλος της ΟΝΝΕΔ ο ψευδομάρτυρας Γ΄!

Προστατευόμενη ψευδομάρτυρας Β΄: Όχι μόνο δεν ήταν μέλος, αλλά ούτε καν ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής!

Δίκη Χρυσής Αυγής: ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ! Υποβολέας υπαγόρευε τις απαντήσεις στον ψευδομάρτυρα Α’!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erijan-leukh-petseta-oi-sukofantes-ths-ef.-sun-tragelafos-kai-fiasko-oi-kat#ixzz50mpNMFCT

Exit mobile version