Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζική προσέλευση συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση – συνεστίαση της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην συνεστίαση που διοργάνωσε η Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, με αφορμή τον εορτασμό των πέντε ετών λειτουργίας της Τοπικής Οργανώσεως, στην πολύπαθη περιοχή της Καλλιθέας.

 Εκατό και πλέον Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες παρέστησαν σε κεντρική αίθουσα της Καλλιθέας, από κοινού με στελέχη της Χρυσής Αυγής, τους Δημοτικούς Συμβούλους της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, καθώς η Βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, ο Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος και ο Αρχηγός του Κινήματός μας Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο εκ μέρους της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων ο Γραμματέας της, Κίμωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στην πολυσχιδή δραστηριότητα της Τ.Ο. κατά το έτος που φεύγει, υποσχόμενος μία κατά πολύ πιο δραστήρια αγωνιστική χρονιά για το 2018.

Τον λόγο μετά έλαβε η Συναγωνίστρια, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, η οποία με την σειρά της συνεχάρη τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων της Χρυσής Αυγής για την συνεισφορά της στους Εθνικούς Αγώνες της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τον πύρινο λόγο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, ο οποίος ξεκίνησε την αναφορά του με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας, ξεκινώντας από την παλινωδία της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης κατά την επίσκεψη του «σουλτάνου» Ερντογαν, η οποία εξελίχτηκε σε προεκλογικού τύπου περιοδεία του στην Ελληνική Θράκη.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές προς άπαντες πως η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση στα όσα ζοφερά συμβαίνουν στην Πατρίδα μας είναι η Χρυσή Αυγή, γεγονός που καθιστά μονόδρομο την ακόμα πιο έντονη δραστηριοποίηση των τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής και έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος, υποσχόμενος πως η Χρυσή Αυγή και αυτόν τον χρόνο θα αγωνίζεται εναντίον όλων για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-proseleush-sunagwnistwn-kai-filwn-ths-chrushs-aughs-sthn-ekdhlwsh-su#ixzz50t3NVYim

Exit mobile version