Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απτόητα τα «παιδιά του Σύριζα»: Επιθέσεις με πέτρες και μολότοφ κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια

Απτόητα τα «παιδιά του Σύριζα»: Επιθέσεις με πέτρες και μολότοφ κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια

«Τα παιδιά του Σύριζα» συνεχίζουν την επαναστατική γυμναστική – Διήμερο επιθέσεων με μολότοφ και πέτρες κατά Αστυνομικών από τις συμμορίες του παρακράτους

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων πραγματοποίησαν, σειρά επιθέσεων με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Τοσίτσα, στην περιοχή του Πολυτεχνείου.

Το ίδιο έργο συνεχίστηκε και το Σάββατο όπου σημειώθηκαν επιθέσεις αναρχικών με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα άτομα αυτά πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων, από τις 23:00 έως τη 1:00 τα ξημερώματα, κατά των διμοιριών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, αλλά και στη Μπουμπουλίνας.

Σημειώνεται, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές ούτε την Παρασκευή, ούτε το Σάββατο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aptohta-ta-paidia-tou-suriza-epitheseis-me-petres-kai-molotof-kata-astunomi#ixzz50xC6ySMt

Exit mobile version