Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ορφανά των Στάλιν και Τσαουσέσκου βρήκαν νέους «πατερούληδες» στην… Κίνα!

Μπορεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (και οι ψεκασμένες ουρές της…) να είναι αμερικανόδουλη μέχρι μυελού οστέων, αλλά ως κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε τον… κινέζικο δρόμο προς τον σισιαλισμό (που’ λεγε κι ο μακαρίτης ο Φλωράκης, στα… βλάχικα).

Έτσι, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάει στον… παράδεισο των εργατών, στην Κίνα (όπου οι συνθήκες εργασίας είναι όμοιες με… ρωμαϊκής γαλέρας), μετά από πρόσκληση του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, για να συμμετάσχει στον… «διάλογο υψηλού επιπέδου του ΚΚ Κίνας με πολιτικά κόμματα του κόσμου», που διεξήχθη στο Πεκίνο.

Μάλιστα, στο διεθνές φόρουμ παρέστησαν και τα υπόλοιπα αριστερά λαμόγια της Ευρώπης, που συμμετέχουν στο «Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς» κι έχουν μείνει… ορφανά μετά το γκρεμοτσάκισμα του «υπαρκτού σοσιαλισμού» στις χώρες του πρώην «Σιδηρού Παραπετάσματος».

Σύμφωνα με τους συριζομούρηδες: «η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συναντήσεις με υψηλόβαθμους εκπροσώπους του Κομμουνιστικού Κόμματος στη Σαγκάη, το Πεκίνο και τη Σιάν και αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση για…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-orfana-stalin-kai-tsaouseskou-brhkan-neous-pateroulhdes-sthn-kina#ixzz50xCvzusY

Exit mobile version