Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Σε μέγα φιάσκο και Εθνική ταπείνωση αποδείχτηκε η επίσκεψη του δυνάστη Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Η ανίκανη Ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχοντας σαν προτεραιότητα τις Διεθνείς επαφές και συναντήσεις του Τσίπρα με ξένους ηγέτες στην προσπάθεια να οικοδομήσει ένα ανύπαρκτο προφίλ ηγέτη Διεθνούς κυρούς, κάλεσε μέσω του Κοτζιά τον Ερντογάν στην Ελλάδα. Προηγήθηκαν επαφές μεταξύ των διπλωματικών αποστολών Ελλάδας, Τουρκίας για το πλαίσιο και τα θέματα της συνάντησης αυτής. Το πλαίσιο αυτό παραβιάστηκε βάναυσα από τον ύπουλο Ερντογάν που έθεσε θέμα τουρκικής μειονότητας καθώς και ανεξαρτησίας της Δυτικής Θράκης μέσω διεξαγωγής Δημοψηφίσματος.

Πριν την επίσκεψη Ερντογάν η Θράκη είχε γεμίσει από Γκρίζους Λύκους, τούρκους ρομά, πράκτορες της ΜΙΤ και μεταφερομένους τούρκους οπαδούς του Ερντογάν κυρίως από την Αδριανούπολη και την Κωνσταντινούπολη. Το έπαιξε ακόμα και πυροστάτης των εδώ παρανόμων Ισλαμιστών ο Ερντογάν χαιρετώντας στη Θράκη με τον Μουσουλμανικό χαιρετισμό της Ραπιας, που σημαίνει ένα Έθνος, μια θρησκεία, αυτή του Ισλάμ. Για αυτό μας στέλνει καθημερινά χιλιάδες Ισλαμιστές λαθρομετανάστες ο Ερντογάν. Είναι ένα μέρος του βρώμικου σχεδίου του για την κατάληψη της Ελλάδας.

Και επειδή έθεσε στον άθεο, ανθέλληνα Τσίπρα το θέμα λειτουργίας του Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα, να επαναλάβουμε την φράση του περήφανου Αρχηγού μας Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Τζαμί ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά στην Ελλάδα. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.

Με Τιμή Μαρίνα Π.
Οικονομολόγος, Αθήνα

Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο από εκατοντάδες Κρήτες Εθνικιστές! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Δίνουν μέρισμα και παίρνουν το διαμέρισμα. Αυτό το σύνθημα θα μπορούσε να περιγράψει την πολιτική που εφαρμόζουν οι Σύριζα-Ανέλ. Στην ουσία όμως δίνουν το μέρισμα στους αλλοδαπούς, που δηλώνουν μηδενικά έως ελάχιστα εισοδήματα και παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων που με κόπο και αγώνα προσπαθούν να συντηρήσουν. Όσο αφορά το μέρισμα οι περισσότεροι Έλληνες έχουν στα νοικοκυριά τους φιλοξενούμενα μέλη και κόβονται με συνοπτικές διαδικασίες από το σύστημα. Βέβαια οι αριστεροί που κυβερνούν την χώρα γνωρίζουν πολύ καλά την προπαγάνδα και με την βοήθεια τον ΜΜΕ όχι μόνο παραπλανούν τους Έλληνες αλλά τους δουλεύουν ψιλό γαζί.

Δήμητρα Κ. 

Μαζική προσέλευση συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση – συνεστίαση της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Οι μπαχαλάκηδες του Σύριζα έκατσαν προσοχή μπροστά στον σουλτάνο Ερντογάν. «Τα παιδιά του Σύριζα» όπως τα χαρακτηρίζουν κυβερνητικοί βουλευτές κατά την διάρκεια της παρουσίας του τούρκου προέδρου στην Αθήνα ήταν πιο ήσυχοι από ποτέ. Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες που σπάνε και καίνε την Αθήνα για ψύλλου πήδημα δεν πέταξαν ούτε μια πέτρα!  Μάλιστα μία μέρα πριν την επίσκεψη οι κουκουλοφόροι είχαν βγει στους δρόμους για την πορεία που κάνουν για τον Γρηγορόπουλου και έκαψαν τα πάντα στο πέρασμά τους εκτός από το σημείο όπου θα περνούσε ο Ερντογάν έξω από την βουλή.

Ενώ κάθε χρόνο κάνουν επεισόδια και πετούν μολότοφ μπροστά από την βουλή φέτος και καθόλου τυχαία αποφάσισαν να κάψουν τα πάντα από όπου περάσουν αλλά έξω από την βουλή έκατσαν παναγίτσες γιατί την επόμενη το πρωί θα ήταν εκεί ο σουλτάνος και δεκάδες μέσα ενημέρωσης που θα κατέγραφαν τις ζημιές. Αυτές οι εικόνες θα ήταν ακόμα ένα πλήγμα στην πλήγμα στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ και τα «παιδιά» δεν θέλησαν να το κάνουν αυτό στους «γονείς» τους!

Πάνος Μ. 

Γιουσουφάκια του σουλτάνου οι συριζαίοι: Προλόγισαν τον Ερντογάν στην ανθελληνική του ομιλία στο σχολείο της Θράκης – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-dekembriou-2017#ixzz50xDO9WM4

Exit mobile version