Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τούτη η Γη έχει Φωνή»: Δυναμική εκδήλωση του ΕΛΑΜ στην Λάρνακα – Σε συνεχή άνοδο τα ποσοστά!

Εκατοντάδες Λαρνακείς παρευρέθηκαν την Παρασκευή 8/12 στην Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση του Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστου Χρίστου.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ανέβηκε εν μέσω αποθέωσης στο βήμα. Αφού ανέλυσε τις θέσεις του ΕΛΑΜ, οι οποίες κατατέθηκαν και ως προτάσεις νόμου στο Κοινοβούλιο, απάντησε στους διάφορους συκοφάντες μας.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και τους Λαρνακείς να δίνουν το μήνυμα πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην μεγάλη μάχη που δίνει το Κίνημά μας για τη σωτηρία της Πατρίδας μας.

Η ημέρα ξεκίνησε με περιοδεία του Προέδρου του ΕΛΑΜ και του επιτελείου του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο elamcy.com

Δημοσκόπηση κάλπης διενήργησε η εταιρία CMRC Cypronetwork για λογαριασμό του ΑΝΤ1 και παρουσιάστηκε την Παρασκευή 08/12 στην βραδινή προεκλογική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Δημοσκόπηση, με προσωπικές συνεντεύξεις, διενεργήθηκε από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου και δείχνει τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου να λαμβάνει ποσοστό 3.7% που με την αναγωγή επί των εγκύρων ψήφων φτάνει το 4.8%.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/touth-h-gh-echei-fwnh-dunamikh-ekdhlwsh-sthn-larnaka-se-anodo-ta-pososta-to#ixzz50xNqP4cu

Exit mobile version