Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζιχαντιστικό τρομοκρατικό χτύπημα στην Νέα Υόρκη: Έκρηξη σε σταθμό μετρό στο Μανχάταν

Συνελήφθη ο βομβιστής του Μανχάταν – Είναι από το Μπαγκλαντές – Διατηρεί σχέσεις με το ISIS – Τραυματίστηκε κατά την έκρηξη

Ως τρομοκρατικό χτύπημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν οι αρχές στις ΗΠΑ την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε κεντρικό σταθμό λεωφορείων της Νέας Υόρκης το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης έχει τραυματιστεί και αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η κατάσταση της ζωής του είναι κρίσιμη. Το CNNi μεταδίδει ότι άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ο πρώην επίτροπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Μπιλ Μπράτον δήλωσε στο MSNBC ότι «σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και είναι προκαταρκτικές, από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν άντρα περίπου 25 ετών, πιθανώς από το Μπαγκλαντές. Ο άντρας αυτός βρίσκεται στις ΗΠΑ εδώ και επτά χρόνια και φέρεται να ενεργοποίησε το μηχανισμό στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους. Είναι οπωσδήποτε τρομοκρατικό χτύπημα, οπωσδήποτε».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzichantistiko-tromokratiko-chtuphma-sthn-nea-uorkh-ekrhjh-se-stathmo-metro#ixzz50xzJCR3Z

Exit mobile version