Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Προϋπολογισμός δυστυχίας και καταστροφής από Σύριζα και Ανέλ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για τον προϋπολογισμό του 2018.

Αρχικά σχολίασε τα όσα είπε ο Δένδιας για τις πολιτικές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη λέγοντας πως είναι σαν ένας τοκογλύφος να μιλάει για δίκαιο δανεισμό. Ενώ για τα όσα είπε ο εισηγητής του Σύριζα σχετικά με τον προϋπολογισμό σημείωσε πως κατανοούμε πλήρως την εμμονή τους για νομιμοποίηση της κάνναβης.

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ πως φέρνει προς συζήτηση έναν ακόμη μνημονιακό, αντιαναπτυξιακό, εθνοκτόνο προϋπολογισμό ενώ συνυπεύθυνα είναι και όσα κόμματα ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο και εντελώς υποκριτικά αποποιούνται των ευθυνών τους.

Σχετικά με την αδίστακτη υπερφορολόγηση που επιβάλουν οι συριζαίοι τόνισε πως είναι η ταφόπλακα του επιχειρείν. Η στυγνή υπερφορολόγηση έχει εκτός από τραγικές κοινωνικές προεκτάσεις και αντίθετα οικονομικά αποτελέσματα από τα προσδοκώμενο, όπως η μείωση της κατανάλωσης, το παραεμπόριο και η μείωση εσόδων.

Κλείνοντας σημείωσε πως ο εν λόγω προϋπολογισμός είναι αντιαναπτυξιακός και στην ουσία είναι μια τρύπα στο νερό. Ο εισηγητής του Σύριζα, κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει μια ακριβή αντιγραφή της περσινής του ομιλίας, γιατί λένε τα ίδια, με πολύ πιο τραγικά αποτελέσματα φυσικά για την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν πως η κατεύθυνση η οποία έχει πάρει η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην δυστυχία και την καταστροφή.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-propologismos-dustuchias-kai-katastrofhs-apo-suriza-kai#ixzz50yzOHLR1

Exit mobile version