Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί η ΝΔ έχει… θέσεις! Μητσοτάκης: Γιατί δεν έκλεισε το ρέμα στην Μάνδρα η τροχαία;

Τρομερό γέλιο έχει πέσει από το πρωί από την γεμάτη… σοφία δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την τραγωδία στην Μάνδρα, όπου 20 και πλέον συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους από τον χείμαρρο.

Πριν πούμε το οτιδήποτε, λοιπόν, ας παραθέσουμε την περισπούδαστη δήλωση Μητσοτάκη, που πηγάζει από τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας:

Για να συμπληρώσουμε την σκέψη Μητσοτάκη, θα μπορούσε έστω και εκ των υστέρων, εφόσον υπάρχουν τα βίντεο να κοπεί κλήση στον χείμαρρο για αντικανονική προσπέραση και επικίνδυνη οδήγηση.

Πέραν των αστεϊσμών που δικαίως προκαλεί η κοτσάνα Μητσοτάκη και κοιτάζοντας πέρα από τις προσπάθειες των ΜΜΕ να δικαιολογήσουν την πρωτοφανή επίδειξη αμάθειας, εμείς απλώς να πληροφορήσουμε ότι τα περισσότερα θύματα πνίγηκαν σπίτι τους και όχι στον δρόμο που θα… έκλεινε η τροχαία.

Η μόνη λύση για να μπορέσουμε στο μέλλον να αποφύγουν τραγωδίες όπως αυτή της Μάνδρας, ήταν να προωθηθούν τα αντιπλημμυρικά έργα, που δεκαετίες τώρα κωλυσιεργούν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠαΣοΚ στο παρελθόν και ο Σύριζα με τους ΑΝΕΛ τώρα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις του αμαρτωλού κατεστημένου που διαλύει την Ελλάδα.

Υ.Γ. Και για όσους ΔΕΝ πιστεύουν πως είναι αληθινό το σχόλιο του Μητσοτάκη…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-h-nd-echei-theseis-mhtsotakhs-giati-den-stamathse-to-rema-h-trochaia#ixzz50zGQiIUX

Exit mobile version