Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «παιχνίδι» είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο! Πρόεδρος της βουλής των σκοπίων: Σε 6 μήνες μπαίνουμε ΝΑΤΟ και μετά στην Ε.Ε.

Στην ασφαλή πρόβλεψη πως το κρατίδιο των Σκοπίων θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ μέσα στους προσεχείς 6 μήνες και θα ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προχώρησε ο πρόεδρος της βουλής των Σκοπίων Ταλάτ Τζαφέρι μιλώντας στην «Φωνή της Αμερικής» από την Ουάσιγκτον όπου βρίσκεται για το ετήσιο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ Ασφάλειας και πληροφοριών. Ιδού οι δηλώσεις του:

«Οι ενέργειες της νέας κυβέρνησή μας για βελτιστοποίηση των σχέσεων με την Βουλγαρία, καθώς και η έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα αλλά και η απόφασή μας να κινηθούμε προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουμε μέλος του ΝΑΤΟ σε 6 μήνες και θα αρχίσουν οι διαδικασίες για να μπούμε στην Ε.Ε.».

Από πού αντλεί την βεβαιότητα αυτή ο Σκοπιανός; Προφανώς, από…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-paichnidi-einai-sthmeno-ki-apo-prin-jepoulhmeno-proedros-boulhs-twn-skop#ixzz50zbOYq00

Exit mobile version