Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Προς μεγάλη στεναχώρια των “δημοκρατών” κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βουλευτών και στελεχών επισκέφθηκε την Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο). Ο δήμαρχος Σφακίων έβγαλε ανακοίνωση ότι “είναι ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στα Σφακιά”, ενώ πριν λίγες ώρες οι κάτοικοι των Σφακίων αγκάλιαζαν τους βουλευτές και τα στελέχη μας. Αυτό είναι που έρχεται συναγωνιστές, η απομόνωσή τους. Οι Κρήτες, όπως και οι λοιποί Έλληνες, δεν τρώνε πλέον με τόση ευκολία το κουτόχορτο και το σανό των πολιτικάντηδων. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού σύντομα θα ανατέλλει και στην Κρήτη και παντού!

Χ. Μ.

Η “Βlack Friday” της πολιτικής ζωής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Νέο μνημόνιο υπογράφουν ξανά οι συριζοκατσικοκλέφτες με 50 σελίδες γραμμένες στα αγγλικά. Οι «κάτω πλατεία» που έγινε κυβέρνηση όχι μόνο έκανε κωλοτούμπες αλλά έκατσε και στα τέσσερα και ξεπουλάει ότι άφησαν οι ψοφοπατριώτες της ΝΔ. Όλα σε τιμή ευκαιρίας ακόμα και τα σπίτια του κοσμάκη γιατί έκανε ξανά το λάθος να τους πιστέψει και να τους εμπιστευτεί. Στις επόμενες εκλογές ελπίζω να ξυπνήσουν οι νεοέλληνες και να τους τιμωρήσουν έτσι όπως τους αρμόζει: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή να βάλει τους κλέφτες και τους ψεύτες στην φυλακή.

Κατερίνα Ζ.

Ιδού το νέο μνημόνιο της αριστεράς: 49 σελίδες μέτρα, γραμμένα στα αγγλικά το αποτέλεσμα της «υπερήφανης διαπραγμάτευσης»

Καταστροφές, εμπρησμοί, ληστείες, ναρκωτικά, παρεμπόριο και όλα αυτά όλη μέρα κάθε μέρα αλλά μόνο στο κέντρο της Αθήνας. Στις γειτονιές όμως των πολιτικάντηδων στα βόρεια και στα νότια προάστια όλα κυλούν ρολόι. Πώς να μην κυλούν ρολόι όμως αφού αστυνομεύονται όλο το 24ώρο από στατικές και εποχούμενες περιπολίες. Και ποιός πληρώνει για όλα αυτά; Ο λαουτζίκος των αστικών κέντρων και των φτωχογειτονιών πληρώνει, που βλέπει αστυνομικό μόνο όταν είναι να του κατασχέσουν το σπίτι ή τον έχουν ληστέψει οι εγκληματίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Βασίλης Π. 

Τζιχαντιστικό τρομοκρατικό χτύπημα στην Νέα Υόρκη: Έκρηξη σε σταθμό μετρό στο Μανχάταν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-dekembriou-2017#ixzz511q5PCtA

Exit mobile version