Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Καβάλα

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ημαθίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στη Μελίκη Ημαθίας. Οι συναγωνιστές επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά καθώς και καφετέριες και καταστήματα, όπου ο κόσμος ζητούσε να ενημερωθεί και να λάβει έντυπα και εφημερίδες του Κινήματος. Σε κάθε πόλη και χωριό που επισκέπτονται οι συναγωνιστές η αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής γίνεται όλο και πιο έκδηλη και εμφανής. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι τη Νίκη!

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας με επικεφαλής το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, επισκέφθηκε το ναυτικό μουσείο Καβάλας. Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση  του μουσείου που περιελάμβανε ναυτιλιακά έγγραφα, εξαρτήματα και όργανα, ομοιώματα, παραδοσιακά ναυπηγικά εργαλεία και πίνακες ζωγραφικής. Πρέπει σημειώσουμε ότι η Καβάλα είναι η αρχαιότερη παραλιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας και τα ίχνη της χάνονται στα βάθη της προϊστορίας καθώς οι επίσημες καταγραφές της αρχαίας Νεάπολης φθάνουν στον 7 αιώνα π.χ. ενώ η σημερινή πόλη της Καβάλας περιλαμβάνει στον ιστό της εκτός από την χερσόνησο της Νεάπολης και την αρχαία Θρακική Αντισάρα μια πόλη πολύ αρχαιότερη της οποίας η χρονολογία της ίδρυσης δεν είναι καν γνωστή.

Κεντρικό θέμα της επίσκεψης ήταν η μεταστέγαση του Ναυτικού Μουσείου, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, βρίσκεται σε διαπραγμάτευση από τον δήμο Καβάλας προκειμένου να παραχωρηθεί ένας χώρος στο τελωνείο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ως χρήσιμο εργαλείο της παγκοσμιοποίησης, είτε αγνοεί είτε απαξιώνει την ιστορική μας κληρονομιά με μοναδικό σκοπό την καταστροφή των πατρίδων, των εθνών και την απάλειψη κάθε εθνικής μνήμης. Η Χρυσή Αυγή ως κίνημα ιδεολογικό πιστεύει ότι η γνώση της ιστορίας του Έθνους, αποτελεί απαραίτητο εφόδιο προκειμένου να δημιουργηθεί η νέα ελεύθερη και κυρίαρχη Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn693#ixzz511qsinl0

Exit mobile version