Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το προδοτικό τουρκοκόμμα DEB πήρε την σκυτάλη από τον Ερντογάν και ζητά αναγνώριση «τουρκικής» μειονότητας!

Το προδοτικό τουρκοκόμμα DEB πήρε την σκυτάλη από τον Ερντογάν και ζητά αναγνώριση «τουρκικής» μειονότητας!

Ενός κακού μύρια έπονται έγραφε ο Αρχαίος τραγικός Σοφοκλής και στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας με τους ανθέλληνες που την κυβερνάνε επιβεβαιώνεται πλήρως.

Όταν ΝΔ και Σύριζα ψήφιζαν χέρι – χέρι την τουρκοτροπολογία που νομιμοποιούσε τους τουρκοσυλλόγους είχαμε προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους για τα όσα θα συμβούν στην συνέχεια. Επέλεξαν, για άλλη μία φορά, να μην μας ακούσουν.

Έτσι ήρθε η επίσκεψη του Ερντογάν και οι συνεχείς επικλήσεις του στην δήθεν «τουρκική» μειονότητα. Φυσικά αυτές οι επικλήσεις Ερντογάν δεν ήταν κάτι το καινούργιο. Οι μισοί συριζαίοι τα ίδια λένε και μάλιστα δημοσίως εδώ και χρόνια.

Τώρα πλέον, λοιπόν, οι πράκτορες της Άγκυρας αποθρασύνθηκαν και η κατάσταση δεν είναι εύκολο να μαζευτεί. Με ευκαιρία την «παγκόσμια μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα», λοιπόν, το τουρκοκόμμα DEB εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία λέει:

«Παράλληλα με αυτό,  η επί 36 χρόνια μέλος της Ε.Ε. Ελλάδα που υποστηρίζει σε κάθε περίπτωση πως σέβεται την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Η συνέχιση των διακρίσεων και των αδικιών στην παιδεία, στην θρησκευτική ελευθερία, στην ελευθερία συνεταιρίζεσθαι και σε άλλα πεδία, αποκαλύπτει την ανάγκη επανεξετασθούν αυτά τα θέματα.»

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε το εξής: Η Συνθήκη της Λωζάννης δεν αναγνωρίζει κανενός είδους “τούρκο” επάνω στην Ελληνική Θράκη, ούτε αφορά ανθρωπιστικά την Ελλάδα το πόσοι πράκτορες της τουρκίας έχουν διεισδύσει επί ελληνικού εδάφους. Την αφορά μονάχα για την διαδικασία απελάσεως, αφού όποιος αισθάνεται τούρκος να πάει στην τουρκία.

Πέρα από αυτά τα προφανή, όμως, επειδή η κατάσταση ολοένα και εκτραχύνεται, θα πρέπει να υπάρξει άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα για αυτές τις συνεχείς παραβιάσεις της Συνθήκης της Λωζάννης από πλευράς των πρακτόρων της Άγκυρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-tourkokomma-deb-phre-thn-skutalh-apo-ton-erntogan-kai-zhta-anagnwrish-to#ixzz513Xxl9wa

Exit mobile version