Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρώην υπουργός της ΝΔ: «Η Χρυσή Αυγή βάλλεται από παντού, αλλά παραμένει σε συνεχή δημοσκοπική άνοδο»!

Πρώην υπουργός της ΝΔ: «Η Χρυσή Αυγή βάλλεται από παντού, αλλά παραμένει σε συνεχή δημοσκοπική άνοδο»!

Ακόμη και άνθρωποι της πολιτικής που δεν ανήκουν στις τάξεις του Εθνικισμού αναγκάζονται να ομολογήσουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αν και βάλλεται από τους ανθέλληνες, εν τούτοις, βρίσκεται σε συνεχή δημοσκοπική άνοδο.

Για του λόγου το αληθές, ο Παναγιώτης Μποκοβός, Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών, πρώην υφυπουργός Οικονομικών με την κυβέρνηση της ΝΔ, με άρθρο του σε καθημερινή εφημερίδα, όπου αναλύει την σημερινή πολιτική κατάσταση αναφέρει και τα εξής: «Έχουμε ακόμη τη Χρυσή Αυγή, που κυριαρχεί στην παραδοσιακή δεξιά και γι’ αυτό βάλλεται από τους εχθρούς του έθνους, αλλά οι πολίτες την κρατούν σε συνεχή δημοσκοπική άνοδο».

Όταν μια αναμφισβήτητη αλήθεια, την οποία προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν όλες οι κοινές συνισταμένες του ψευδεπίγραφου «Συνταγματικού τόξου», επιβεβαιώνεται και από έναν πολιτικό, ο οποίος δεν έχει σχέση με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τότε είναι αντιληπτό ποια είναι στην πραγματικότητα η Δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-prwhn-upourgou-ths-nd-h-chrush-augh-balletai-apo-tous-echthrous-to#ixzz515AGzXdk

Exit mobile version