Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση πυγμής του μέλλοντος πρωθυπουργού της Τσεχίας: «Δεν θέλουμε λαθρομετανάστες»

Δήλωση πυγμής του μέλλοντος πρωθυπουργού της Τσεχίας: «Δεν θέλουμε λαθρομετανάστες»

Σε αντίθεση με τους διάφορους ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας» υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες οι οποίοι πολεμούν την παγκοσμιοποίηση και τη νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης υπό τον μανδύα του «προσφυγικού».

Κάλεσμα στην Ευρώπη να μη πιέζει την Τσεχία να δεχθεί τη μετεγκατάσταση «προσφύγων» στα εδάφη της απηύθυνε ο θριαμβευτής των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών στην Τσεχία και μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας.

«Δεν θέλουμε πρόσφυγες» τόνισε ο Αντρέι Μπάμπις σε συνέντευξή του, προτείνοντας ως εναλλακτική τη φύλαξη των συνόρων ή την παροχή βοήθειας σε άλλες χώρες. «Η Ε.Ε. πρέπει να κατανοήσει ότι, αν δεν ακούει τις προτάσεις μας, τότε η επιρροή των ακραίων κομμάτων, η στρατηγική των οποίων είναι καταστρέψουν την Ε.Ε., θα ενισχυθεί» προειδοποίησε.

Οι δηλώσεις Μπάμπις ήλθαν ως απάντηση στην απόφαση της Ε.Ε. να παραπέμψει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου την Τσεχία, την Ουγγαρία και την Πολωνία, επειδή δεν εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την υποδοχή «προσφύγων».

Ο Μπάμπις, που αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός στις 13 Δεκεμβρίου, θα εκπροσωπήσει την χώρα του στην Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 14-15 Δεκεμβρίου όπου θα συζητηθεί το λεγόμενο Προσφυγικό.

Ο Μπάμπις δεν δηλώνει (και δεν είναι) Εθνικιστής. Γνωρίζει, όμως, πολύ καλά ότι από το πρόσχημα της προστασίας των «προσφύγων», επιχειρείται η νομιμοποίηση και η περαιτέρω εξάπλωση της λαθρομετανάστευσης, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για το μέλλον και την συνοχή των Ευρωπαϊκών Εθνών-Κρατών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-pugmhs-tou-mellontos-prwthupourgou-ths-tsechias-den-theloume-prosfug#ixzz519EdFiBi

Exit mobile version