Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Πηγαίναμε μπροστά μπροστά να φωτογραφηθούνε οι πολιτικάντηδες στον Πειραιά, μην τους χάσουμε και δεν τους δούμε στις φωτογραφίες και στις τηλεοράσεις. Σε Λιτανεία Ιερής Εικόνας πηγαίνετε, που μου το παίζετε και θρήσκοι λίγη ταπεινοφροσύνη, λίγος σεβασμός! Μόνο ο κ. Κούζηλος και τα παιδιά από την Χρυσή Αυγή ήταν με τον κόσμο, ούτε να κυνηγήσουν τους φακούς, ούτε τις κάμερες τίποτα. Φαίνεται ο απλός ο άνθρωπος που ήρθε να τιμήσει και όχι για τις ψήφους.

Λίτσα, Πειραιάς

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Πολιούχο του Πειραιά, Άγιο Σπυρίδωνα – Φωτογραφίες

Καλά ρε παιδιά εδώ προσεύχονται στον Αλλάχ σε ελληνικές πλατείες, την Αγιά Σοφιά δεν θα βεβήλωναν; Τι περιμένατε δηλαδή; Να τιμήσουν οι τούρκοι το ιστορικό και θρησκευτικό χαρακτήρα του κοσμήματος της Βασιλεύουσας; Εμείς πρέπει να ξυπνήσουμε και να μην τους αφήσουμε ούτε εκατοστό σε ελληνικό έδαφος, αλλά πού; Εδώ τους κάνουν τζαμιά και έχεις και τους ψηφοφόρους τους να είναι και υπερήφανοι από πάνω που εκλέξαν αυτούς τους προδότες να τους αντιπροσωπεύουν, τους προδότες της ΝΔ και του Σύριζα.

Σπύρος Κ., Βοτανικός

Νέα βεβήλωση της Αγίας Σοφίας από φανατικούς τούρκους, οι οποίοι εισέβαλαν στο σύμβολο της Ορθοδοξίας για να… προσευχηθούν

Δώσε θάρρος στον χωριάτη, λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι χωριάτης αλλά το τουρκοκόμμα DEB. Μετά τις ευλογίες του σουλτάνου και φυσικά της πλήρης αποδοχής της παρουσίας του από όλα τα πολιτικά κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής το DEB θέλει να αναγνωριστεί τουρκική μειονότητα στην Θράκη. Η ξεφτίλα που σταματημό δεν έχει σε μια μέτρια εξωτερική πολιτική, η οποία έχει αντίκτυπο και στην ψυχοσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας. Η πολιτική του ωχαδερφισμού, που δεν σου καίγεται καρφάκι για τίποτα και νομίζεις ότι όλα είναι ελάχιστης σημασίας και τίποτα δεν αποτελεί πρόκληση. Επιτέλους, ας πάρουν πόδι όσοι είναι προδότες, όσοι είναι δειλοί και ας αφήσουν την χώρα να την κυβερνά ένα άξιο κόμμα, ένα καθαρά πατριωτικό κόμμα, αυτό της Χρυσής Αυγής.

Λ.Π.

Το προδοτικό τουρκοκόμμα DEB πήρε την σκυτάλη από τον Ερντογάν και ζητά αναγνώριση «τουρκικής» μειονότητας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-dekembriou-2017#ixzz519HtQbqI

Exit mobile version