Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στέλεχος της νεοφιλελεύθερης ΝΔ κατηγορεί τον Ούγγρο Πρωθυπουργό ότι δεν φέρεται καλά στους «πρόσφυγες»!

Στέλεχος της νεοφιλελεύθερης ΝΔ κατηγορεί τον Ούγγρο Πρωθυπουργό ότι δεν φέρεται καλά στους «πρόσφυγες»!

Διαβάζοντας ο οποιοσδήποτε το απόσπασμα άρθρου που ακολουθεί είναι πολύ πιθανόν να μπερδευτεί για την πολιτική ταυτότητα του συγγραφέα:

«Συγκεκριμένα, διαβάζω άρθρα επί άρθρων τα τελευταία χρόνια για τις κατά συρροήν παραβιάσεις των δημοκρατικών κεκτημένων από τον Βίκτορ Όρμπαν, τον Ούγγρο Πρωθυπουργό.  

Ο κύριος Όρμπαν διώκει δημοσιογράφους και εφημερίδες που δεν είναι της αρεσκείας του, ενδυναμώνει τους ολιγάρχες που τον στηρίζουν σε βάρος υγειών επιχειρήσεων, τροποποιεί το εκλογικό σύστημα για να κερδίζει αυξημένες πλειοψηφίες (με κάτω από το 50% της λαϊκής ψήφου ελέγχει σχεδόν το 70% του κοινοβουλίου), προσπαθεί να κλείσει το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο στην Βουδαπέστη και βάζει την αστυνομία να ξυλοκοπάει τους πρόσφυγες, γιατί πιστεύει πως απειλούν την χριστιανική ταυτότητα των Ούγγρων.

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός αρχίζει να μοιάζει επικίνδυνα με την αυταρχική Τουρκία του Ερντογάν. Ο Βίκτορ Όρμπαν (και ο κάθε Όρμπαν) είναι ένα τεστ για την δημοκρατία στην Ευρώπη. Και δυστυχώς, η Ευρώπη δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα πέραν αυστηρών παρατηρήσεων και πολιτικών δηλώσεων».

Εάν διαβάζοντας τα όσα προηγήθηκαν θεωρείτε ότι ανήκουν σε κάποιον αριστερό, κάνετε λάθος. Γιατί στην πραγματικότητα είναι προϊόν συγγραφής άρθρου με τίτλο «Ευρώπη και Δημοκρατία», από στέλεχος της ΝΔ, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρείται ως το «νέο αίμα» του κόμματος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μικέλη Χατζηγάκη, γιο του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ Σωτήρη Χατζηγάκη. Είναι το ίδιο στέλεχος το οποίο παλιότερα, σε άλλο άρθρο του, δήλωνε ξεκάθαρα ότι η ΝΔ «είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της προστασίας των προσφύγων»! Τώρα, επιτίθεται στον Ορμπάν επειδή, συν τοις άλλοις, θεωρεί ότι «βάζει την αστυνομία να ξυλοκοπάει τους πρόσφυγες, γιατί πιστεύει πως απειλούν την χριστιανική ταυτότητα των Ούγγρων»!

Τέτοια προπαγάνδα ξεπερνάει κι αυτή των γνωστών γραφικών «αριστεριστών». Και όμως, τόσο αυτός ο τύπος όσο και το κόμμα του η ΝΔ θα διεκδικήσουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις επόμενες εκλογές, έχοντας τέτοιου είδους αντιλήψεις. Έτσι, για να αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι (και) στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης η ΝΔ δεν διαφέρει επί της ουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stelechos-ths-nd-kathgorei-ton-ormpan-oti-den-feretai-kala-stous-prosfuges#ixzz519R7f2Eq

Exit mobile version