Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Νότης Σφακιανάκης ισοπεδώνει τα καραγκιοζάκια του “Ράδιο Αρβύλα” και του Συστήματος: “Δεν παρακολουθώ τα Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού…”

Παγερά αδιάφορο άφησε τον Νότη Σφακιανάκη η αποτυχημένη επίθεση από τα καλοπληρωμένα καραγκιοζάκια της διεφθαρμένης τηλε-δικτατορίας.

Για να θυμηθούμε την υπόθεση, αμέσως μετά την τιμητική αναφορά του Νότη στην Χρυσή Αυγή, το Σύστημα αμόλησε λυτούς και δεμένους σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα για να προκαλέσουν και να υβρίσουν – ακόμα και με χυδαίο τρόπο – τον καταξιωμένο Έλληνα ερμηνευτή.

Πιο κομπλεξικός απ’ όλους ο παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα” (που φύτεψε ψεύτικα μαλλιά και τα αφήνει… κοτσίδα) που παρουσίασε ένα από τα πλέον αποτυχημένα και συκοφαντικά σκετσάκια της ελληνικής τηλεόρασης.

Όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Νότη Σφακιανάκη να απαντήσει στους σαλτιμπάγκους του ΑΝΤ1, τα λόγια του ήταν αφοπλιστικά και στόχευαν ολόκληρο το διεφθαρμένο μιντιακό σύστημα: «Δεν το έχω δει, δεν μπορώ να κρίνω. Δεν παρακολουθώ τα μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού με συνέπεια να είμαι λίγο πιο καλά στην ψυχή μου. Γιατί αν τα παρακολουθείς αυτά σου χαλούν την ψυχική σου διάθεση».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-noths-sfakianakhs-isopedwnei-ta-karagkiozakia-tou-radio-arbula-kai-tou-su#ixzz519X3yRy1

Exit mobile version