Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση σοκ για το σύστημα: 50% άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη – Σίγουρη εκλογή Βουλευτή!

Δημοσκόπηση σοκ για το σύστημα: 50% άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη - Σίγουρη εκλογή Βουλευτή!

Ηχηρό χαστούκι στο σύστημα διαπλοκής που απεγνωσμένα επιχειρεί να παρουσιάσει στην κοινή γνώμη την Χρυσή Αυγή «εξαφανισμένη» ή «άφαντη» δίνει δημοσκόπηση της Κάπα Research που έγινε για λογαριασμό κρητικών μέσων ενημέρωσης και αφορά τους τέσσερις νομούς του νησιού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή παρά τη συνωμοσία σιωπής που έχουν επιβάλλει οι νταβατζήδες της ενημέρωσης και την λυσσαλέα πολεμική του Καθεστώτος καταγράφει εκρηκτική άνοδο στην Κρήτη, άνοδο που αγγίζει τα επίπεδα του 50%!

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που σιγοψιθυρίζεται ήδη μεταξύ των εκπροσώπων του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος και αποτελεί αναμφίβολα τον μεγαλύτερο φόβο τους: την κατάκτηση έδρας για τη Χρυσή Αυγή σε έναν ή -υπό κάποιες προϋποθέσεις- σε δύο από τους τέσσερις νομούς του νησιού!

Τα όσα καταγράφει η έρευνα αποδεικνύονται άλλωστε από την θερμότατη υποδοχή και ανταπόκριση των Κρητών, κατά την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής σε Σφακιά, Χανιά και Ηράκλειο.

Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε πως θα αγωνιστούμε με ζήλο για να κάνουμε τους φόβους τους πραγματικότητα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-sok-gia-to-susthma-50-anodos-ths-chrushs-aughs-sthn-krhth-sigou#ixzz51AcIRBQP

Exit mobile version