Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίρκο η ΝΔ: Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη και στέλνουν προσκλήσεις σε διαγραφέντες για το συνέδριο!

Τσίρκο η ΝΔ: Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη και στέλνουν προσκλήσεις σε διαγραφέντες για το συνέδριο!

Έτοιμοι να… «αλλάξουν» την Ελλάδα δηλώνουν στο κόμμα της ψοφοδεξιάς ΝΔ, αλλά καθώς φαίνεται δεν δείχνουν ικανοί να αλλάξουν ούτε τις λίστες των συνέδρων!

Έτσι, η προσφάτως διαγραφείσα από την Κ.Ο. της ΝΔ βουλευτής Κ. Παπακώστα, έλαβε πρόσκληση ώστε όχι μόνο να λάβει μέρος στο συνέδριο του κόμματος αλλά και να μιλήσει κατά τη διάρκειά του!

Όπως πληροφορούν τα μέσα ενημέρωσης, η βουλευτής επικοινώνησε με τα κεντρικά της ΝΔ απ’ όπου και ενημερώθηκε πως η πρόσκληση απεστάλη… εκ παραδρομής.

Τέτοια κωμικά γεγονότα δικαιώνουν όσους υποστηρίζουν πως στη ΝΔ ετοιμάζονται όχι να αλλάξουν αλλά να βουλιάξουν τη χώρα και επιπλέον επιβεβαιώνουν πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι για γέλια και για κλάματα μαζί.

Υπάρχει βεβαίως και το σοβαρό ενδεχόμενο να είναι τόσο μικρή η ανταπόκριση του κόσμου για το συνέδριο, ώστε το κόμμα να στέλνει προσκλήσεις και στους διαγραφέντες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsirko-h-nd-o-kosmos-tous-gurise-thn-plath-stelnoun-prosklhseis-se-diagrafe#ixzz51Af4uBlv

Exit mobile version