Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αντίληψη της ηττοπάθειας και το καθήκον της Χρυσής Αυγής

Η αντίληψη της ηττοπάθειας και το καθήκον της Χρυσής Αυγής

Το δεδομένο πλαίσιο στο ζήτημα των «διαπραγματεύσεων» μεταξύ των εκπροσώπων των διεθνών τοκογλύφων και της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σαφές και συγκεκριμένο: οι διεθνείς τοκογλύφοι εξακολουθούν να δίνουν τις εντολές, ενώ οι συριζοανελαίοι είναι «στα τέσσερα» από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της εξουσίας απ’ αυτούς. Ακόμη και από τότε που παρίσταναν τους τροβαδούρους των αντιμνημονιακών θούριων….

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται, η φτωχοποίηση των Ελλήνων το ίδιο, το ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο έχει συμφωνηθεί μέχρι το 2060. Όλα συμφωνημένα και κανονισμένα. Οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους έκαναν αυτή την περίοδο ολοκλήρωση και συντήρηση του όλου πλαισίου του τρίτου Μνημονίου, εν αναμονή της συζήτησης για το μεταμνημόνιο (συνέχιση της σφιχτής επιτροπείας με περιοδικές αναδιαρθρώσεις του χρέους), ο οποία θα αρχίσει κάποια στιγμή την άνοιξη και πολύ πιθανόν να μας επαναφέρει σε γνώριμα παλιά σκηνικά.

Ανεξαρτήτως του αν ο Τσίπρας θα επιχειρήσει να πάει σε πρόωρες εκλογές την άνοιξη ή το φθινόπωρο του 2018, ή θα συνεχίσει να κυβερνά ως εντολοδόχος όσο το δυνατόν περισσότερο, η ευρύτερη σημασία βρίσκεται αλλού. Δηλαδή στο ότι η παράδοση της δημόσιας περιουσίας και η φτωχοποίηση των Ελλήνων συνεχίζονται, η φοροληστεία και η σκληρή λιτότητα είναι δεδομένες και -το χειρότερο- η βασική σκέψη των κυρίαρχων εστιάζεται στην αντίληψη που έχουν ότι ο Ελληνικός Λαός, απογοητευμένος, κουρασμένος και ηττημένος, έχει συνηθίσει πια στην συγκεκριμένη κατάσταση και θα αναζητά την όποια επιβίωσή του εντός του πλαισίου αυτού.

Μια αντίληψη, η οποία -δυστυχώς- έχει σημαντικά ψήγματα αλήθειας, καθώς η απογοήτευση και η απόγνωση αναμφίβολα έχουν κυριεύσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του Λαού μας. Αυτή ακριβώς την αντίληψη της ηττοπάθειας και της μεμψιμοιρίας καλείται να αντιμετωπίσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γνωρίζοντας ότι η Απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού από τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων δεν μπορεί να είναι προϊόν μοιρολατρίας και αγανάκτησης από τον καναπέ, αλλά αντιθέτως πρέπει να αποτελέσει το ποιοτικό και ποσοτικό αποτέλεσμα της συντονισμένης Εθνικής και Κοινωνικής αντίδρασης με συγκεκριμένο ιδεολογικό και πολιτικό πρίσμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-antilhpsh-ths-httopatheias-kai-to-kathhkon-ths-chrushs-aughs#ixzz51Ew5ZycK

Exit mobile version