Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκαρδίστηκαν οι Βρυξέλλες: Ο Τσίπρας λέει ότι «δεν θα μασήσει» μπροστά στον Τούσκ!

Ξεκαρδίστηκαν οι Βρυξέλλες: Ο Τσίπρας λέει ότι «δεν θα μασήσει» μπροστά στον Τούσκ!

Φουριόζος ανεβαίνει στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας, μετά την πρόταση Τουσκ προς το Συμβούλιο της Ευρώπης να τερματιστεί το πρόγραμμα εισδοχής λαθρομεταναστών σε χώρες της Ε.Ε.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Στην ουσία, δεν πρόκειται να μασήσω τα λόγια μου αύριο. Διότι η Ελλάδα έχει πληγεί διπλά από λάθη και αδυναμίες της ίδιας της Ε.Ε. Αναφέρομαι στην οικονομική κρίση, είναι πρόσφατες οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ ότι το πρώτο και το δεύτερο Μνημόνιο, που με άνεση αποδέχτηκαν οι κυβερνήσεις τότε, έγιναν στον πόδι και με μοναδικό σκοπό να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και όχι η ελληνική οικονομία. Η Ελλάδα ή θα βρίσκεται μέσα στην Ε.Ε. με υποχρεώσεις και δικαιώματα και αντιστοίχως υποχρεώσεις και δικαιώματα θα έχουν και οι άλλες χώρες κράτη- μέλη, ή που δεν μπορεί να έχει μόνο υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα, όπως οι άλλες χώρες δεν μπορούν να έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις. Δεν μπορεί και δε θα γίνει αποδεκτό από την πλευρά μας να ενταχθεί στα συμπεράσματα της Συνόδου οποιαδήποτε φράση που θα παραπέμπει σε μη αποδοχή του ισότιμου καταμερισμού με τις αντίστοιχες ποσοστώσεις σε όλα ανεξαιρέτως τα κράτη της Ε.Ε.”

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στις Βρυξέλλες είναι πως στην Ελλάδα κυοφορείται δημοψήφισμα!

Εμείς, απλά να θυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που ο Τσίπρας «δεν είχε μασήσει τα λόγια του» στον Τούσκ ήταν όταν μας φόρεσε κολάρο το πρώτο αριστερό μνημόνιο. Τώρα που ανεβαίνει με παρόμοιες διαθέσεις, μάλλον εμείς οι Έλληνες να ετοιμαζόμαστε για… απέλαση, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για περισσότερους λαθρομετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jekardisthkan-oi-brujelles-o-tsipras-leei-oti-den-tha-mashsei-mprosta-ston#ixzz51F19CwdC

Exit mobile version