Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτσι εκποιούν οι υπάλληλοι των τοκογλύφων τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων

Έτσι εκποιούν οι υπάλληλοι των τοκογλύφων τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων

Με το τραπεζικό σύστημα να βρίσκεται σε ξένο έλεγχο μέσω του κόλπου της ανακεφαλαιοποίησης και την μεσαία τάξη να διαλύεται κάτω από την λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με πάντοτε πρόθυμο δεκανίκι τους νεοφιλελευθέρους της Νέας Δημοκρατίας είναι η κατάλληλη στιγμή για τους διεθνείς τοκογλύφους να προσπαθήσουν να αρπάξουν την ιδιωτική ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ιδιωτών και επιχειρηματιών.

Καταιγισμός πλειστηριασμών για την αναγκαστική εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων δανειοληπτών και εγγυητών έχει δρομολογηθεί από τους διεθνείς τοκογλύφους μέσα στο 2018 αφού την εξουσία νέμεται το πειθήνιο κλεπτοκρατικό σύστημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με πρόθυμο δεκανίκι την Νέα Δημοκρατία. Η σημερινή στιγμή για την εκτέλεση των απανωτών πλειστηριασμών ακινήτων έρχεται μετά από αρκετά χρόνια σταδιακής και συστηματικής φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού μέσω του κλεπτοκρατικού τόξου.

Ιδιαίτερα σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ολοκληρώνουν  το σχέδιο του ξεπουλήματος της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων με την κατάργηση οποιονδήποτε νομικών πλαισίων προστασίας της πρώτης κατοικίας δανειοληπτών ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης. Άλλωστε ο «νόμος Κατσέλη» είχε δημιουργηθεί απλά ως μια χρονική καθυστέρηση ώσπου να ωριμάσουν οι κατάλληλες συνθήκες για την αρπαγή της ακίνητης περιουσίας των εργαζόμενων Ελλήνων, δηλαδή την καταστροφή της μεσαίας τάξης που αποτελεί και τον κορμό της Ελληνικής κοινωνίας.

Παράλληλα με τους πλειστηριασμούς στις ιδιωτικές κατοικίες, ο πρόσφατος νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό των επιχειρήσεων δεν βρίσκει μεγάλη αποδοχή από τους επιχειρηματίες όπως αποδεικνύεται και από τα σχετικά στατιστικά στοιχεία. Ο λόγος της μη ευρείας χρησιμοποίησης της νομοθεσίας για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό βρίσκεται στο γεγονός ότι, στο ίδιο μοτίβο με τον «νόμο Κατσέλη» για τις ιδιωτικές κατοικίες, δεν προβλέπει την πραγματική επιβίωση μιας εταιρίας αλλά μια δικαιολογία για την πιο εύκολη εκκαθάριση της από τις ξενοκρατούμενες τράπεζες στην Ελλάδα.

Το αποτέλεσμα είναι η εκποίηση των επιχειρηματικών κτιρίων και των ιδιωτικών κατοικιών σε εξευτελιστικές τιμές προκαλώντας άκρατη φτωχοποίηση και περισσότερη ανεργία στην Ελληνική οικογένεια.

Δυστυχώς στην δίνη αυτών των πλειστηριασμών υπεισέρχονται και οι εγγυητές που θα βλέπουν να χάνεται και η δική τους ακίνητη περιουσία σε περίπτωση μη δυνατότητας πλήρους αποπληρωμής των δανείων του πρωταρχικού οφειλέτη, είτε ιδιώτη είτε επιχειρηματία, λόγω των σημερινών χαμηλών εμπορικών αξιών των ακινήτων λόγω της τεχνητής οικονομικής κρίσης. Με αυτόν τον τρόπο κόποι αρκετών γενεών θα κατασχεθούν από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους νεοφιλελευθέρους κομμουνιστές συνεργάτες τους με το πάτημα ενός πλήκτρου σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η κρίση είναι τεχνητή επειδή υποστηρίχτηκε από τα ανθελληνικά πιόνια των διεθνών τοκογλύφων όπως ο Γιώργος Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Σαμαράς της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα ο Καμμένος των ΑΝΕΛ και ο Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ. Η κρίση συντηρήθηκε με τεράστια ανεργία, παράνομη υπερφορολόγηση, λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, υψηλό κόστος ζωής και αναγκαστική φτωχοποίηση μέσω των βίαιων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις που ακριβώς επέβαλαν οι κυβερνήσεις του κλεπτοκρατικού τόξου.

Η σημερινή οικονομική κρίση δεν θα υφίστατο εάν στην εξουσία υπήρχε μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-sthn-akinhth-periousia-twn-ellhnwn-apo-tous-diethneis-tokoglufous#ixzz51G6f9rA6

Exit mobile version