Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Η Δούρου αθέτησε όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες – Χειρότερη και από τους προηγούμενους! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην 37η ειδική συνεδρίαση της περιφέρειας Αττικής, συζητήθηκε η έγκριση του προϋπολογισμού και του προγράμματος εκτελεστέων έργων αντίστοιχα του έτους 2018 της περιφέρειας Αττικής.

Τον λόγο εκ μέρους της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” έλαβε ο βουλευτής Β’ Αθηνών Παναγιώταρος Ηλίας, ο οποίος αρχικά υπενθύμισε την αναντιστοιχία των τωρινών έργων και των προεκλογικών εξαγγελιών της διοικούσας αρχής.

Εν συνεχεία καταδίκασε την άστοχη και επικίνδυνη ιεράρχηση των προτεραιοτήτων από την περιφέρεια Αττικής, καθώς και την κατασπατάληση των οικονομικών της πόρων. Επίσης, υπενθύμισε την ατέρμονη γραφειοκρατία και την επικάλυψη των αρμοδιοτήτων που καθιστά ουσιαστικά απαγορευτική την ωρίμανση οποιουδήποτε έργου ανάπτυξης.

Τέλος, στηλίτευσε την περιφερειακή αρχή για την τακτική των υποκριτικών ψηφισμάτων που υιοθετεί συστηματικά προκειμένου να αποφεύγει τις βαρύτατες ευθύνες της έναντι των συμπολιτών μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-h-dourou-athethse-oles-tis-proeklogikes-ejaggelies-einai#ixzz51JfrSNWQ

Exit mobile version