Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Αν ήταν μπροστά στην Μέρκελ, ακόμη θα προσπαθούσαμε να τον σηκώσουμε τον Σκουρλέτη από την βαθιά υπόκλιση και μετάνοια. Αλλά βλέπεις ήταν το Ευαγγέλιο, γιατί να δείξει σεβασμό; Καλά δεν το συζητώ αν ήταν κανένα κοράνι και αντί για τον Αμβρόσιο ήταν κανένας μουφτής, μέχρι με εκρηκτικά θα είχε ζωστεί ο Σκουρλέτης και θα πήγαινε να ανατινάξει κανένα σταθμό του μετρό! Ό,τι ελληνικό, ό,τι έχει να κάνει με τα ήθη και τις παραδόσεις της Ελλάδας το πολεμάνε μέχρι τέλους γιατί η μόνη ιδεολογία στην οποία πιστεύουν λέγεται ανθελληνισμός.

Κική, Πύργος

Ο πάμπλουτος άθεος αναρχοσυριζαίος Σκουρλέτης αρνήθηκε να φιλήσει το Ευαγγέλιο – Έπρεπε να τον πετάξουν έξω από τον Ιερό Ναό!

Ο Τσίπρας δεν θα έπρεπε να ήταν πρωθυπουργός, αλλά ηθοποιός. Από αυτούς του stand up comedy που λένε το ένα αστείο μετά το άλλο και τους πετάνε μαρούλια και ντομάτες από κάτω, γιατί πραγματικά τα όσα λέει και πράττει αυτός ο άνθρωπος είναι πέρα για πέρα γελοία και κωμικοτραγικά. Όπως φυσικά και η πρόσφατη δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να μασήσει τα λόγια του μπροστά στον Τούσκ. Τα έχεις μασήσει εδώ και χρόνια από την πρώτη ημέρα που ανέλαβες ως πρωθυπουργός εσύ και οι προδότες σου και μέχρι και οι ψηφοφόροι σου αυτομουτζώνονται που σε ψήφισαν για να φέρεις την αλλαγή!

Ζώης, Μυτιλήνη

Ξεκαρδίστηκαν οι Βρυξέλλες: Ο Τσίπρας λέει ότι «δεν θα μασήσει» μπροστά στον Τούσκ!

Στα Εξάρχεια πρέπει να είναι όλη η αφαν γκατέ της Αθήνας. Τι πολιτισμός… η πολιτεία του Πλάτωνος βρίσκει σάρκα και οστά εκεί μέσα! Έτσι από μολότοφ, ναρκωτικά και όπλα σε μαχαιρώματα Μπακλαντεσιανών με αλγερινούς και άλλα πολλά υπέροχα πράγματα που εξυμνούν τον ελληνικό (;) πολιτισμό. Οι αριστεροί μας λένε ότι το Άγιο Όρος είναι κράτος εν κράτει. Ας μας πούνε τι είναι τα Εξάρχεια πρώτα και ας αφήσουν τους άγιους μοναχούς μας ήσυχους. Να μαζέψουν τα τσογλάνια τους από την Αθήνα και αυτούς που μας κουβάλησαν εδώ γιατί έχουν μετατρέψει την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι.

Λ.Ι.

Ιδού οι «ρατσιστικές» δολοφονίες: Μπαγκλαντεσιανοί οι δολοφόνοι αλγερινού στα Εξάρχεια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-15-dekembriou-20171#ixzz51JtV4L7H

Exit mobile version