Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Θεσσαλονίκη – Σωματείο ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος”

Την Κυριακή 10/12/2017 κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Ευβοίας παρουσία του ευρωβουλευτή Γεώργιου Επιτήδειου πραγματοποίησε ενημερωτική περιοδεία και διανομή φυλλαδίων στα ορεινά χωριά του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης, συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αλλά αναπτύχθηκαν και από τον ευρωβουλευτή οι θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματός, για ζητήματα όπως η μελισσοκομία και ο τουρισμός, μιας και οι κάτοικοι των χωριών αυτών, ζουν από αυτές τις δραστηριότητες.

Σε εκδήλωση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο συμμετείχαν στις 10 Δεκεμβρίου κατόπιν πρόσκλησης οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία με επικεφαλής τον συναγωνιστή Νίκο Χρυσομάλλη και της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη, οι οποίες παραχώρησαν δωρεάν τρόφιμα με σκοπό την κάλυψη των πρωινών γευμάτων των 50 περίπου παιδιών που φιλοξενούνται στο εν λόγω  ίδρυμα.

Η Διεύθυνση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού αφού ευχαρίστησε θερμά τους συναγωνιστές για την δωρεά, ενημέρωσε τον εκπρόσωπο των παρατάξεων σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ιδρύματος αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στην αδιαφορία του κράτους και στα προβλήματα που δημιουργεί με τις αδιέξοδες πολιτικές του.

Το μήνυμα ελπίδας προς τους εργαζόμενους και τα μικρά παιδιά, αλλά και η υπόσχεση για συνέχιση της έμπρακτης στήριξης του κινήματος προς τους συμπατριώτες μας που χρειάζονται βοήθεια είναι αναπόσπαστο μέρος του αγώνα της Χρυσής Αυγής για την ευημερία των Ελλήνων έναντι της ευημερίας των αριθμών και των τεχνοκρατών.

Συνέντευξη Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγο στο Ράδιο Ενημέρωση και στην εκπομπή Ραντεβού στον Αέρα με την Μαρία Νικολαΐδου – ΗΧΗΤΙΚΟ

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&feed=%2F%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83%2F%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1-9122017%2F

Ενημερωτική δράση πραγματοποίησε το σωματείο ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης “Άγιος Νικόλαος” στο λιμάνι Περάματος. Πιο συγκεκριμένα κλιμάκιο μελών του σωματείου μας πραγματοποίησε επίσκεψη και διανομή έντυπου υλικού στην είσοδο και στους χώρους εργασίας του λιμανιού συνομιλώντας ταυτόχρονα με εργαζόμενους του κλάδου. Η αποδοχή ήταν κάτι παραπάνω από θετική γεγονός που επιβεβαιώνει την άνοδο και διείσδυση του εθνικιστικού κινήματος στους χώρους εργασίας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά των Ελλήνων εργαζομένων.

Ταυτόχρονα η συγκεκριμένη ενημερωτική δραστηριότητα μας ήταν η καλύτερη απάντηση στους επαγγελματίες αριστερούς εργατοπατέρες και στα παρακρατικά τσιράκια του συστήματος που έχουν την εντύπωση πως το φρόνημα μας είναι δυνατόν να καμφθεί από γελοίες μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn694#ixzz51Jugh63X

Exit mobile version