Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν πέφτουν οι μάσκες

Όταν πέφτουν οι μάσκες

“Τον ουρανό να κρύψουνε
σ’ εμάς δεν ημπορούνε”

Ρομπέρ Μπραζιγιάκ

“Είναι καλύτερα έτσι, έτσι χωρίς μάσκα” 

Και πράγματι έτσι μπορείς να αντιληφθείς την αλήθεια, να αντιμετωπίσεις το ψεύδος, την υποκρισία, την κακοήθεια, να αντικρίσεις την πραγματικότητα. 

Να εξηγήσεις, συμπεριφορές, χαρακτήρες και αντιλήψεις. Και έτσι όταν πέσουν οι μάσκες, αποκαλύπτονται όλα στο φως.

Τώρα πια ξέρεις γιατί όταν εσύ λες ότι είσαι Πατριώτης, αυτοί σε χλευάζουν και σε λένε φασίστα. Γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν την Πατρίδα σου!

Τώρα ξέρεις γιατί όταν σκέπτεσαι εθνικά, αυτοί σε λένε δωσίλογο. Γιατί θέλουν ανενόχλητα να δρουν αντεθνικά!

Τώρα ξέρεις γιατί σου στερούν το δικαίωμα να εκφράζεις την φωνή σου, να υποστηρίζεις το φρόνημά σου, την άποψή σου. Γιατί σκέπτονται και ενεργούν ολοκληρωτικά, χρησιμοποιώντας σταλινικές πρακτικές.

Τώρα ξέρεις γιατί όταν αγωνίζεσαι για το Γένος σου, την δική σου Φυλή, σε λένε ρατσιστή. Γιατί σε θέλουν μειοψηφία στην δική σου Πατρίδα! 

Τώρα ξέρεις γιατί όταν αντιδράς στο βρώμικο και διεφθαρμένο αυτό πολιτικό σύστημα που μας ελέγχει, σε λένε “εγκληματία”. Γιατί θέλουν να τσακίσουν την ψυχή σου.

Τώρα ξέρεις γιατί σε βομβαρδίζουν τα φθονερά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, με τα κατευθυνόμενα βραδινά δελτία της παραπληροφόρησης, που βγάζουν στον αέρα. Γιατί θέλουν να αλλοτριώσουν την σκέψη σου!

Τώρα ξέρεις γιατί σε εξηπάτησαν με το πλαστικό χρήμα, τις κάρτες, το Χρηματιστήριο. Για να πλουτίσουν οι αεριτζήδες εις βάρος σου, αυτοί οι αετονύχηδες προφεσόροι της λαμογιάς!

Τώρα ξέρεις γιατί σου κάνουν πλύση εγκεφάλου οι τελάληδες της κίτρινης δημοσιογραφίας. Για να μπορούν να επιβιώνουν οι “νταβατζήδες” της εξουσίας, μέσα στον βόθρο της αρπαχτής που είναι χωμένοι.

Τώρα ξέρεις ποια είναι τα αφεντικά της Πατρίδας σου, ποιοι είναι οι ξετσίπωτοι συνεργάτες του ξένου παράγοντα. Όλοι αυτοί οι οσφυοκάμπτες κλώνοι της διαπλοκής, αυτοί οι κλακαδόροι των τραπεζιτών, των ολιγαρχών, των παγκόσμιων εξουσιαστών.

Τώρα ξέρεις γιατί επιβιώνουν οι κρετίνοι, προωθούνται οι ρουφιάνοι, επιβραβεύονται οι απάτριδες, πατρονάρονται οι γραικύλοι, έχουν οντότητα οι τενεκέδες, οι ανεγκέφαλοι, οι καταχραστές, οι λωποδύτες και εσύ βρίσκεσαι μόνος απέναντί τους! Γιατί δεν είσαι θρασύδειλος, δεν είσαι γελοίος, ένας τιποτένιος διακονιάρης του καθεστώτος.

Τώρα ξέρεις γιατί το ιερατείο αυτό με τις χρεοκοπημένες ιδέες που μας ελέγχει, σου έχει κηρύξει τον πόλεμο. Γιατί εσύ δεν προσφέρεσαι για πελάτης του, δεν ανέχεσαι φαύλους κηδεμόνες, δεν σου το επιτρέπουν οι αριστοκρατικές σου Ιδέες!

Τώρα ξέρεις γιατί ο θίασος των αργόμισθων εργατοπατέρων εκμεταλλεύεται την τιμιότητά σου. Για ένα και μόνον λόγο για να επιβιώνουν τα παράσιτα, οι μυστικοσύμβουλοι, οι απατεωνίσκοι, οι κηφήνες, τα κομματόσκυλα.

Τώρα ξέρεις γιατί μόνον ο απλός λαός σου ανοίγει την καρδιά του και σε εμπιστεύεται. Γιατί εσύ δεν τον προδίδεις, δεν τον κοροϊδεύεις, είσαι ο μόνος που δεν γκρεμίζει τα όνειρά του!

Τώρα ξέρεις γιατί κάποιοι διαφέρουν, ξεχωρίζουν και δεν ενσωματώνονται με την μάζα. Γιατί έχουν Ιδέες, Ιδανικά και η καρδιά τους κτυπάει ελληνικά!

Τώρα ξέρεις γιατί κάποιοι δεν λυγίζουν, δεν συμβιβάζονται, δεν υποχωρούν. Γιατί οι ψυχές τους είναι θρεμμένες με την φωτιά!

Τώρα ξέρεις γιατί κάποιοι αγωνίζονται με πάθος και αξιοπρέπεια, χωρίς ιδιοτέλεια και υστεροβουλία. Γιατί πιστεύουν ότι “δεν υπάρχει πια ομορφιά έξω από τον αγώνα”, όπως έλεγε ο φουτουριστής επαναστάτης Φ.Τ. Μαρινέτι.

Τώρα ξέρεις ποια είναι η θέση σου στην κοινωνία, σε μια Πατρίδα που δοκιμάζεται από το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα. 

ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!

ΔΙΚΩΝΥΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-peftoun-oi-maskes#ixzz51QPsb5xP

Exit mobile version