Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ετοιμάζουν προδοσία: «Νέα Μακεδονία» το όνομα που συζητάνε οι συριζαίοι για τα Σκόπια!

Ετοιμάζουν προδοσία: «Νέα Μακεδονία» το όνομα που συζητάνε οι συριζαίοι για τα Σκόπια!

Προχωράνε απρόσκοπτα οι διεργασίες της προδοσίας της Μακεδονίας μας από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, πάντα συμφωνία με το υπόλοιπο «συνταγματικό τόξο».

Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτεται από την εφημερίδα “Το Βήμα” όλα θα λάβουν χώρα στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 – 12 Ιουλίου στις Βρυξέλλες, όπου η κυβέρνηση αναμένεται να υποκύψει στις «πιέσεις» των «συμμάχων» και να ενδώσει, για χάρη των δυτικών συμφερόντων.

Το όνομα που από τώρα έχει αποφασιστεί είναι το «Νέα Μακεδονία», το οποίο μας έρχεται πίσω από το 1992 και τότε είχε απορριφθεί ελέω της ισχυρής βούλησης του Ελληνικού Λαού, που είχε καταστήσει σαφές στους πολιτικάντηδες ότι δεν θα ανεχτεί τα παιχνίδια τους.

Οι σκοπιανοί θα πάρουν σε μία και μόνο σύνοδο και το όνομα και την «εθνικότητα», ενώ η Ελλάδα υποτίθεται ότι θα πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν στο μέλλον εκδηλώσεις αλυτρωτισμού. Βέβαια τα κέρδη της σκοπιανής κυβέρνησης θα είναι χειροπιαστά, ενώ τα «κέρδη» της ελληνικής θα είναι όνειρα θερινής νυκτός, τα οποία θα διαψευστούν την επαύριο της υπογραφής της συμφωνίας.

Είναι, μάλιστα, οξύμωρο το να ελπίζει η κυβέρνηση να σταματήσουν οι αλυτρωτικές βλέψεις με το όνομα που έχουν συμφωνήσει, το οποίο υποδηλώνει ότι «οι νέοι μακεδόνες εκδιώχτηκαν από την χώρα τους και ίδρυσαν ένα νέο κράτος». Ένα όνομα, δηλαδή, που εμπεριέχει αλυτρωτικές τάσεις.

Θα πρέπει να αντιληφθούν οι πολιτικάντηδες πως λύση στο όνομα των Σκοπίων δεν μπορεί να υπάρξει μακριά από τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αφού πρώτον αυτές είναι η μόνη δίκαια ιστορικά λύση και δεύτερον επειδή μόνο αυτές θα διασφαλίσουν μελλοντικά την ειρήνη στα Βαλκάνια και θα αποτρέψουν την εμφάνιση αλυτρωτικών τάσεων από πλευράς των σκοπιανών.

Θα πρέπει, λοιπόν, να βρεθεί ένα όνομα χωρίς ΚΑΜΙΑ χρήση ελληνικών όρων και μία «εθνικότητα» με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, για να περιγράψει αυτό το μόρφωμα. Οτιδήποτε άλλο συνιστά προδοσία.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ton-ioulio-erchetai-h-prodosia-nea-makedonia-to-onoma-pou-suzhtane-oi-suriz#ixzz51XTjEIUs

Exit mobile version