Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια για την εκδήλωση που πραγματοποιήσατε σχετικά με τα μαχητικά αγωνίσματα και φυσικά την παρουσία των βουλευτών και του Αρχηγού που δίνουν το σωστό παράδειγμα στην Ελληνική Νεολαία. Την στιγμή που όλα τα άλλα κόμματα προσπαθούν να διαλύσουν οτιδήποτε Εθνικό και υγιές υπάρχει σε αυτή την χώρα οι Εθνικιστές δείχνουν τον δρόμο του Αγώνα και της Αρετής ώστε να μπορέσουν οι Νέοι της Πατρίδας μας να οδηγήσουν την Ελλάδα στην θέση που της ανήκει! Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται!

Τάσος Δ. 

Η Χρυσή Αυγή σε φιλανθρωπική εκδήλωση προσκεκλημένη του Πατριαρχείου Αντιοχείας

10 μέρες έχουν περάσει σχεδόν από την επίσκεψη Ερντογάν στην χώρα μας και ήδη οι συριζαίοι έχουν αρχίσει να εκτελούν τις προσταγές του. Αυτός ο ανεκδιήγητος υπουργός παιδείας Γαβρόγλου βγήκε στα ΜΜΕ και άνοιξε το θέμα της εκλογής των μουφτήδων της μουσουλμανικής μειονότητας. Βέβαια ο σουλτάνος είχε και άλλες απαιτήσεις και όπως αποκάλυψε ο Αρχηγός μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην συνέντευξη στο KontraChannel ο Ερντογάν και η τουρκία αμφισβήτησε την Εθνική μας Κυριαρχία σε 150 ελληνικά νησιά. Πιστεύω ότι οι Συριζαίοι και οι Ανέλ θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τις περισσότερες απαιτήσεις της τουρκίας σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Μόνη αντίσταση στα ανθελληνικά τους σχέδια είναι η Χρυσή Αυγή και πρέπει να αφυπνίσουμε όσους περισσότερους Έλληνες μπορούμε ώστε όλοι μαζί να σώσουμε την πατρίδα μας.

Χάρης Σ. 

Έτσι χάσαμε την Ανατολική Θράκη – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Καταπληκτική ομιλία από τον Εθνικιστή βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στην Επιτροπή της βουλής. Μάταια ο προεδρεύων του ΣΥΡΙΖΑ Δουζίνας, προσπαθούσε να τον διακόψει. Ο ΠτΔ που εκλέχθηκε από τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και φυσικά την πολιτική μήτρα που τον ανέδειξε την Νέα Δημοκρατία, είχε μια πολύ άθλια, δουλοπρεπή και ταπεινωτική στάση απέναντι στον τούρκο δικτάτορα Ερντογάν. Υπέκυψε ο Παυλόπουλος και ο Τσίπρας σε όλες τις παράλογες απαιτήσεις του Ερντογάν με πρώτο ανησυχητικό βήμα την ανάδειξη Μουφτήδων με εκλογές, καθώς και της λειτουργίας του Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα. Ο Υπουργός Παραπαιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Γαβρόγλου, αλλάζει τα βιβλία στα σχολεία της Θράκης κατ’ εντολή της μητέρας Τουρκίας.

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από το μέλος των Λάιονς, τον Υπουργό του Καραμανλή που υποδεχόταν και ευχαριστούσε τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, καθώς και αυτόν που το 2008 άφησε την Αθήνα να καεί από αναρχικούς, συριζαίους και λαθρομετανάστες. Τότε πήρε και το χρίσμα για να τον προτείνει ο Τσίπρας για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Σίγουρα και δεν ταιριάζει στους Έλληνες ένας ακόμα υπάλληλος της Νέας Τάξης. Οι πολιτικές επιλογές προσώπων της Χρυσής Αυγής είναι όλες θετικές .Όταν η Χρυσή Αυγή έστελνε στο Ευρωκοινοβούλιο δύο Έλληνες Στρατηγούς και τον πατέρα ενός ήρωα, κάποιοι έστελναν μια βουλγάρα και έναν ανθέλληνα πλούσιο κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο. Ντροπή.

Με Τιμή Μαρίνα Κ.Π.
Αθήνα

Ετοιμάζουν προδοσία: «Νέα Μακεδονία» το όνομα που συζητάνε οι συριζαίοι για τα Σκόπια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-18-dekembriou-2017#ixzz51bbplJFw

Exit mobile version