Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αττίλας ΙΙΙ στην Κύπρο μας: Αύξηση της λαθρομετανάστευσης κατά 68% το 2017!

Μπροστά σ’ ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Κύπρος μας: στις ολοένα αυξανόμενες μαζικές αφίξεις μουσουλμάνων λαθρομεταναστών!

Έτσι, το 2017 έχουν αυξηθεί οι αφίξεις λαθρομεταναστών κατά 68%, με αποτέλεσμα η Κύπρος να αποτελεί την τέταρτη χώρα αιτήσεων πολιτικού ασύλου σε αναλογία πληθυσμού από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Μέχρι σήμερα, η Κύπρος έχει ήδη αποδώσει πολιτικό άσυλο σε περίπου 7.500 «προσφυγάκια», σε 1.065 αποδόθηκε το «καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα», ενώ σε πάνω από 6.500 αποδόθηκε το καθεστώς της «συμπληρωματικής προστασίας». Κι όλα αυτά, ενώ εκκρεμούν περίπου 2.000 νέες αιτήσεις στην Υπηρεσία Ασύλου!

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η ψοφοδεξιά κυβέρνηση φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος (λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί…), καθώς το ποσοστό έγκρισης των αιτήσεων ασύλου στην Κύπρο φτάνει το 57%, ενώ ο αντίστοιχος μέσος όρος…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/attilas-iii-sthn-kupro-mas-aujhsh-ths-lathrometanasteushs-kata-68-to-2017#ixzz51dV9qM00

Exit mobile version