Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιανουάριος 2013: Όταν η Χρυσή Αυγή τερμάτιζε τα σχέδια του τουρκικού προξενείου και ξεσκέπαζε τους πράκτορες της Άγκυρας στην Βουλή

Μια νέα προδοσία από αυτές που δυστυχώς μας έχουν συνηθίσει οι ραγιάδες πολιτικάντηδες ετοιμάζεται στην Θράκη μας και αφορά την αναγνώριση των ψευτομουφτήδων.

Μετά την ψήφιση της τουρκοτροπολογίας που δίνει το δικαίωμα στους τουρκοσυλλόγους να… αυτοπροσδιορίζονται και την επίσκεψη Ερντογάν που έθεσε de facto όλες τις διεκδικήσεις των “γειτόνων” και έστειλε μήνυμα στους “4 βουλευτές του”, η επόμενη υποχώρηση δια στόματος Τσίπρα αφορά μια πάγια διεκδίκηση της Τουρκίας, τους ψευτομουφτήδες.

Η Χρυσή Αυγή θα δώσει για ακόμη μια φορά την μάχη εντός και εκτός Βουλής για να μην υλοποιηθούν τα ανθελληνικά σχέδια του τουρκικού προξενείου και θα ξεσκεπάσει και πάλι τους πράκτορες της Άγκυρας, όπως είχε κάνει τον Ιανουάριο του 2013.

Τότε στην περίφημη τροπολογία για τους ιεροδιδασκάλους και την υποχρέωση αυτοί να προσλαμβάνονται από το ελληνικό Δημόσιο και ΟΧΙ να είναι στην δικαιοδοσία της Τουρκίας, η Χρυσή Αυγή κράτησε εθνική στάση υπερψηφίζοντας την τροπολογία μαζί με ΝΔ και ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, αποκάλυψε στο πανελλήνιο τον ρόλο των “βουλευτών του Ερντογάν”, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων της Άγκυρας.

Τους ενημερώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε να Αγωνιζόμαστε για την Θράκη, την Μακεδονία, την Κύπρο, την Βόρειο Ήπειρο και όλα τα δίκαια του Έθνους μας!

Σχετικοί σύνδεσμοι: Ξεσκεπάσαμε τούρκο πράκτορα του ΠΑΣΟΚ μέσα στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Χρυσή Αυγή κατά τουρκοπροσκυνημένων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ψευδομουφτής επιμένει τουρκικά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ianouarios-2013-otan-h-chrush-augh-termatize-ta-anthellhnika-schedia-tou-to#ixzz51eIXrwuk

Exit mobile version