Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Για  λόγους διοικητικής ακρίβειας-συνέπειας, ουδείς προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων ή κάτι άλλο, μπορεί να πιέζει για εκπρόθεσμη εγγραφή μαθητή/τριας  με μη νόμιμη ή απλά νομιμοφανή αιτιολόγηση. Στα κοινωνικά θέματα και ζητήματα του «κοσμάκη» ανήκουν και τα εργασιακά δικαιώματα και ειδικές περιπτώσεις των υπαλλήλων. Ουδείς απαλλάσσεται των ευθυνών του για διοικητικές ατασθαλίες με πρόσχημα μια ψευδολαϊκίστη διάκριση που επιβαρύνει παράνομα το δημόσιο και τους υπαλλήλους του. Η Ελλάδα και το δημογραφικό πρόβλημά της, δεν λύεται με την υπεργεννητικότητα των αλλοδαπών που απολαύουν σωρεία παροχών κατά τον αδάπανο τοκετό και εργασιακών επιδομάτων-αδειών.

Ως Έλληνας, δεν ανέχομαι την κοροϊδία, τον εμπαιγμό και την αναίδεια. Διευθυντές, εγγράφουν και στηρίζονται στην παραπληροφόρηση, για να ικανοποιήσουν τον «αλάνθαστο» εγωϊσμό τους και την αστείρευτη ικανοποίηση κομματικών συμφερόντων. Οι περισσότεροι με 10 χρόνια  (κι αν είναι τόσα), κάθισαν στην καρέκλα τού Διευθυντή σχολείου και μετά ξέχασαν την τάξη. Με δηλωμένες ανύπαρκτες διδακτικές ώρες, κανείς  απ΄ αυτούς, δεν έφτασε κοντά στα 60 και μέσα στην τάξη με περισσότερους μαθητές από αυτούς που αναλογούν στα χρόνια υπηρεσίας και στην ηλικία του. Μεταρρυθμίσεις, μιας ασεβούς κοινωνίας πού, ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ-ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ- ΑΠΟΔΟΜΕΙ,  με ιδεολογήματα και ερμηνείες σοσιαλίζουσας παρουφολογίας  και ασχετοσύνης.

Γ.Μ.

Ανοιχτή επίθεση κατά της Εκκλησίας στο συνέδριο της ΝΔ!

Εχθές έβγαλαν ανακοίνωση οι «αριστερές» με τις δεξιές τσέπες συλλογικότητες για τους αγώνες πολεμικών τεχνών που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος το Σάββατο. Κατά περίεργο τρόπο αυτή η ανακοίνωση αναπαράχθηκε απ’ όλα τα συστημικά ΜΜΕ ενώ δεν είπαν λέξη για τους Αγώνες της Χρυσής Αυγής, του τρίτου πολιτικού κόμματος, σαν να μην έγιναν ποτέ. Αυτή είναι η αρρωστημένη τους «δημοκρατία» που προασπίζονται με νύχια και με δόντια πατώντας επί πτωμάτων. Οι κλέφτες που έχουν ξεκοκκαλίσει τον Έλληνα και θέλουν να του φάνε και το μεδούλι καταδικάζουν τον «φασισμό» αλλά δεν κοιτούν στον καθρέφτη γιατί θα τον δουν μπροστά τους. Καθήκον όλων των Ελλήνων ο υπέρ πάτων Αγώνας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Ιωάννης Κ.

Αττίλας ΙΙΙ στην Κύπρο μας: Αύξηση της λαθρομετανάστευσης κατά 68% το 2017!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους κεραυνούς στις ομιλίες τους, εναντίον Ερντογάν, Πάκη και όλων τον ανθελλήνων μέσα στο κοινοβούλιο. Ας διακόπτουν την συνεδρίαση δεν μας νοιάζει!  Ίσα ίσα μεγαλώνει η ξεφτίλα τους με τέτοια τεχνάσματα. Συνεχίστε έτσι αγαπητά στελέχη της Χρυσής Αυγής, συνεχίστε με σθένος να τους ξεφτιλίζετε μέσα στο κτίριο αυτό που το θεωρούν τσιφλίκι τους. Εμείς σαν λαός θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε ως τις επόμενες εκλογές και εκεί… Θα τους ξανατιμωρήσουμε πάλι με μια άκρως δυναμική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ελλάς – Ελλήνων – Χριστιανών!

Ιορδάνης

Ήρθαν οι «επενδύσεις»: Πολυεθνική συμμορία απήγαγε τέσσερις πακιστανούς στην Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-19-dekembriou-2017#ixzz51hOSbGvY

Exit mobile version