Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε η Μόρια από το “hot spot” των λαθρομεταναστών – Στα όριά τους οι κάτοικοι

Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε η Μόρια από το “hot spot” των λαθρομεταναστών - Στα όριά τους οι κάτοικοι

Μια ακόμη έρευνα, από τον διαδικτυακό τόπο του iellada.gr, τεκμηριώνει με αδιάσειστα φωτογραφικά ντοκουμέντα ότι το «μεταναστευτικό» είναι μια μεγάλη πληγή για την Πατρίδα μας, ότι η Μόρια έχει μετατραπεί σε ατέλειωτο σκουπιδότοπο και ότι οι ιδιοκτησίες των Ελλήνων στην Μυτιλήνη έχουν καταπατηθεί από τους λαθρομετανάστες.

Η πολιτική των ανοικτών συνόρων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της ένθερμης υποδοχής του κάθε λαθροεισβολέα από την Αφρική και την Ασία συνεχίζεται με την επέκταση των καταυλισμών στην περιοχή της  Μυτιλήνης. Σήμερα το σημείο που βρίσκεται ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών (ή «ο χώρος φιλοξενίας» κατά τον Τσίπρα και τον Καμμένο), είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος με προφανώς πολλαπλές εστίες άκρως μολυσματικών ασθενειών, όπως η ελονοσία και η ευλογιά, που είχαν εξαφανιστεί από την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.

Η πανέμορφη Μόρια σήμερα είναι πια μια μολυσμένη χωματερή. Επιπροσθέτως οι ίδιοι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, καταγγέλλουν ότι οι περιουσίες τους καταπατώνται καθημερινά από τους αφρικανούς και ασιάτες λαθρομαετανάστες. Μεγάλη απάτη κρύβονταν τελικά πίσω από την «ανθρώπινη φιλανθρωπία και αλληλεγγύη προς κάθε λαθρομετανάστη από την κάθε γωνιά της Αφρικής και της Ασίας».

Όμως εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το 2016 ο δήμαρχος της Λέσβου Σπύρος Γαληνός ήταν υποψήφιος για τον τίτλο «δήμαρχος του κόσμου» λόγω της ανταπόκρισης του στις «προκλήσεις της προσφυγικής κρίσης» και λόγω του ότι η κοινωνία της οποίας ηγείτο είχε δείξει «συμπόνια και αλληλεγγύη σε αυτούς που έψαχναν ασφάλεια και ένα καλύτερο μέλλον». Επίσης, άλλη μια εξόφθαλμη εξαπάτηση της κοινωνίας της Λέσβου ήταν το πολυδιαφημισμένο «νόμπελ ειρήνης στις γιαγιάδες» που πήγε τελικά στον πρόεδρο της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος για μια ξεχασμένη υπόθεση που διαρκεί εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

Στο δημοσίευμα του iellada.gr αναφέρεται ότι «την πραγματική εικόνα που βιώνουν οι κάτοικοι της Λέσβου δεν την βγάζει κανείς προς τα έξω. Υπάρχει μεγάλη προπαγάνδα στην ενημέρωση και από τους απεσταλμένους δημοσιογράφους. Πείτε μου είδατε πουθενά σε κρατικό μέσο που είναι μόνιμα εδώ αυτές τις εικόνες των σκουπιδότοπων; Είδατε να μιλάει ποτέ κανείς από μας για τους φόβους μας και τα προβλήματά μας; Όχι. Γιατί υπάρχει αυτή η γραμμή».

Την πραγματική εικόνα της εξαθλίωσης και αναρχίας που επικρατεί αναδεικνύει μόνο η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει ξεκάθαρη θέση και λύση για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kraugh-agwnias-apo-tous-katoikous-ths-mutilhnhs-gia-thn-tragikh-katastash-s#ixzz51hPe9FjN

Exit mobile version