Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα προκλητική δημοσκόπηση «σπρώχνει» το ΠαΣοΚ: Με αποδείξεις η λαθροχειρία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Νέα προκλητική δημοσκόπηση «σπρώχνει» το ΠαΣοΚ: Με αποδείξεις η λαθροχειρία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Άλλη μία δημοσκόπηση για γέλια βγήκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στα πλαίσια της επιχείρησης του καθεστώτος να στηρίξει την νέα προσπάθεια του ΠαΣοΚ να ξαναβάλει χέρι στα ταμεία του κράτους και της Siemens.

Σύμφωνα με τα νέα… ευρήματα στην πρόθεση ψήφου, εμφανίζεται να προηγείται η ΝΔ με 30%, στην δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 18%, στην τρίτη θέση με ποσοστό 9,5% το «Κίνημα Αλλαγής», με 7,5% η Χρυσή Αυγή και με 6,5% το ΚΚΕ.

Το πρόβλημα της δημοσκοπήσεως, που μας θύμισε παλιές ημέρες Μαραντζίδη που έδινε 16% στο Ποτάμι ή 18% στην ΔημΑρ είναι ότι γίνεται προχειροδουλειά στην χάλκευση των στοιχείων και έτσι γίνεται αντιληπτή η λαθροχειρία.

Όπως, λοιπόν, ανέφερε ο παρουσιαστής της δημοσκόπησης, τα ποσοστά του ΠαΣοΚ δείχνουν να είναι το άθροισμα των παλαιών ποσοστών του ΠαΣοΚ συν τα ποσοστά του Ποταμιού, προδίδοντας την τακτική που ακολουθήθηκε για να παρουσιαστεί «φουσκωμένο» το ΠαΣοΚ.

Πηγαίνοντας, όμως, στις κάρτες με τις συσπειρώσεις των κομμάτων, η μαϊμού απογυμνώνεται και φαίνεται ο κόκκινος πισινός της.

Όπως, λοιπόν, φαίνεται στην εν λόγω κάρτα το ΠαΣοΚ λαμβάνει το 75% των παλιών ψηφοφόρων του, ήτοι γύρω στο 3%, και το 41,5% των παλιών ψηφοφόρων του Ποταμιού, δηλαδή καμιά δεκαριά. Τα όποια μικρά κέρδη από Σύριζα και ΝΔ είναι προσωρινά και δεν πρόκειται να εμφανιστούν στις εκλογές όπου τα δύο μεγαλύτερα κόμματα θα τους ξαναπάρουν.

Έτσι, πρόκειται για άλλη μία φορά που το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο επιστημονικός υπεύθυνός του ονειρεύονται κεντροαριστερές εκλογικές επαναστάσεις και θα καταλήξουν να παρηγορηθούν με ένα 3% και πολύ τους είναι.

Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, ακόμα και αυτή η μαϊμού δημοσκόπηση δεν μπορεί να κρύψει την σταθερή άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και αναγκαστικά ανεβάζει το ποσοστό μας κατά μισή ποσοστιαία μονάδα. Δεδομένου ότι κάποτε μας έδιναν 3% και το τελικό έφτανε στο υπερδιπλάσιο μπορούμε να αντιληφθούμε ποια είναι τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhtikh-dhmoskophsh-sprwchnei-to-pasok-me-apodeijeis-h-lathrocheiria#ixzz51hSJjZu0

Exit mobile version