Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αστυνομικός του Σημίτη εκτέλεσε πεθερά, γυναίκα και παιδί και μετά αυτοκτόνησε! Τι θα συνέβαινε αν ήταν Χρυσαυγίτης;

Αστυνομικός του Σημίτη εκτέλεσε πεθερά, γυναίκα και παιδί και μετά αυτοκτόνησε! Τι θα συνέβαινε αν ήταν Χρυσαυγίτης;

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η είδηση ότι πρώην αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε στην προσωπική φρουρά του Σημίτη για 21 ολόκληρα χρόνια, από το 1996 έως και σήμερα, εκτέλεσε την πεθερά, την γυναίκα, αλλά και την ίδια του την κόρη (τριών ετών) και μετά αυτοκτόνησε!

Σχετικά με το συγκλονιστικό αυτό έγκλημα τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην πολιτική ιδιότητα του ειδεχθούς και προφανώς παρανοϊκού δολοφόνου, αναμεταδίδοντας και συλλυπητήρια δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη.

Έως εδώ όλα καλώς, όμως υπάρχει μία πολύ μικρή λεπτομέρεια. Αν ο εγκληματίας αυτός δεν ήταν πασόκος, αλλά χρυσαυγίτης τι θα λέγανε τα ΜΜΕ;

Προφανώς θα σπεύδανε αμέσως στην γενίκευση ότι ΟΛΟΙ οι Χρυσαυγίτες είναι παρανοϊκοί και ότι αποτελούν εν δυνάμει δολοφόνους των ίδιων τους των παιδιών.

Πριν κάποιος μας πει εμπαθείς και υπερβολικούς, ας σκεφτεί πόσες φορές έχει γίνει αυτή η γενίκευση τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, αυτή η γενίκευση έχει φτάσει στο σημείο να συνιστά δικογραφία την οποία μελετά η δικαιοσύνη.

Χωρίς στοιχεία, βεβαίως, και με πολλά στοιχεία φαιδρότητας, αλλά που έχει οδηγήσει ανθρώπους στην φυλακή και στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/astunomikos-tou-shmith-ektelese-pethera-gunaika-kai-paidi-kai-meta-autokton#ixzz51ia6MZ7I

Exit mobile version