Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καρφώνονται μόνοι τους οι ψεύτες δημοσκόποι: Με την… αριθμητική του καραγκιόζη επιχειρούν να κρύψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Καρφώνονται μόνοι τους οι ψεύτες δημοσκόποι: Με την... αριθμητική του καραγκιόζη επιχειρούν να κρύψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζεται το βρώμικο παιχνίδι εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής με τις αλλοιωμένες σφυγμομετρήσεις, αλλά οι ίδιοι οι δημοσκόποι τελικά καρφώνονται μόνοι τους και ομολογούν την διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Σε συνέχεια λοιπόν της δημοσιοποίησης της δημοσκόπησης της Kapa Research, σήμερα το “Έθνος” παρουσιάζει συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε όλη την Επικράτεια. Αρχικά, να υπενθυμίσουμε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος σύμφωνα με τα στοιχεία που οι ίδιοι δίνουν καταγράφει άνοδο σε όλες τις περιφέρειες!

Τώρα, το “Έθνος” δίνει συγκεντρωτικά ποσοστά σε όλη την Επικράτεια με τα κόμματα να λαμβάνουν:

ΝΔ 21,8%
Σύριζα 17%
Χρυσή Αυγή 7,1%
Πασόκ 8,7%
ΚΚΕ 6,5%
Ανέλ 2,4%
Λεβέντης 2,1%

Αναλύοντας, λοιπόν αυτό το 7,1% που δίνει η Kapa Research σε όλη την Επικράτεια, να τονίσουμε ξεκάθαρα ότι είναι πολύ παραπάνω! Και αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από το ίδιο το “Εθνος” το οποίο σχολιάζει:

Τέλος, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ανησυχητικά υψηλό ποσοστό 9,1% μόνο στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, ενώ στην Αττική βρίσκεται πάνω από τους μέσους όρους της“.

Πρώτον, ο σχολιαστής της δημοσκόπησης φαίνεται ότι ξεχνάει τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση στην Πελοπόννησο 11,9%, στην Στερεά Ελλάδα 9,9%, στην Δυτική Ελλάδα 9,5%, στο Νότιο Αιγαίο 9,4% και στο Βόρειο Αιγαίο 9,2%. Ποσοστά πολύ πάνω από το 7,1%, τα οποία αγγίζουν διψήφιο.

Στην δε Κεντρική Μακεδονία η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ποσοστό 10,4%, ενώ το “κίνημα αλλαγής” έπεται με 9,5%.

Σε σχέση με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 όπου η Χρυσή Αυγή στην Κεντρική Μακεδονία κατέγραψε 7,9%, τώρα σημειώνει άνοδο 2,5%!

Επιπλέον, για την Αττική, για την οποία ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε σχετική κάρτα, το “Έθνος” γράφει ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πάνω από τους μέσους όρους της. Να σημειώσουμε λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή τον Σεπτέμβριο του 2015 κατέγραψε στην Αττική ποσοστό άνω του 6,7%. Όταν λοιπόν λέει πάνω από τον μέσο όρο, πώς γίνεται πανελλαδικά να δίνει μόνο 7,1%;

Συνοψίζοντας, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αυξάνονται συνεχώς και όσο και να προσπαθούν οι δημοσκόποι να τα κρύψουν, δεν το καταφέρνουν.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε πως αυτοί που παρουσιάζουν το Πασόκ της Φώφης τρίτο κόμμα, το βράδυ των εκλογών πάλι θα κρύβονται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/karfwnontai-monoi-tous-oi-pseutes-dhmoskopoi-h-arithmhtikh-tou-karagkiozh#ixzz51jd9Sone

Exit mobile version