Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος: Η Μακεδονία είναι μόνον Ελληνική!

Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος: Η Μακεδονία είναι μόνον Ελληνική!

Ηχηρό μήνυμα κατά της επιχειρούμενης προδοσίας για το Μακεδονικό έστειλε ο εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος μέσω του προσωπικού του ιστολογίου: 

Το ζήτημα της αναγνωρίσεως του Κράτους των Σκοπίων είναι σε εξέλιξη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όλα τα σχετικά. Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα οδηγεί τα  βήματά της κατά τρόπο εγκληματικά βάναυσο για την φιλτάτη μας Πατρίδα. Ετοιμάζεται να αναγνωρίσει ένα όνομα παράγωγο της Μακεδονίας! «Δίνουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια», γράφει το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής (17.07.2017. σελ. 1).

Ελάβαμε, λοιπόν, ένα εκπληκτικό κείμενο από τον εξαίρετο ‘Ελληνα και Εκπαιδευτικό  της Βορείου Ελλάδος, τον κ. Δημήτριο Νατσιό, το οποίο και μας εξέπληξε και μας ανησύχησε! Τώρα, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και ξεπουλάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ήτοι την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, την Θράκη μας, τα σπίτια μας αντί πινακίου φακής, τα λιμάνια μας, τα αεροδρόμιά μας, τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ της Φυλής μας, είναι καιρός να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να συνέλθουμε!

Έλληνες Αδελφοί, η Ελλάδα μας χάνεται! Τελειώνει!

Να μερικά δείγματα της γενικής καταστροφής…

Διαβάστε την συνέχεια στο http://mkka.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikos-ierarchhs-ambrosios-h-makedonia-einai-ellhnikh-monon-ellhnikhprosu#ixzz51kHWBkeX

Exit mobile version