Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Πολύ καλά τους τα είπε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην βουλή. Για κάθε 2 ευρώ που θα παράγει η Ελλάδα, το 1 πηγαίνει στους τοκογλύφους, μια Ελλάδα πλήρως υποταγμένη στα διεθνή συμφέροντα. Μόνο υπερηφάνεια μπορεί κανείς να αισθάνεται για την Χρυσή Αυγή που παρά τις διώξεις και τον αποκλεισμό της δεν διστάζει να τους πει στα μούτρα την αλήθεια! Ως απλός ψηφοφόρος ένιωσα ρίγος όταν άκουσα τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο να τους λέει πως αυτή η σημαία με τα κίτρινα αστέρια για μας τους Χρυσαυγίτες δεν λέει τίποτα, παρά μόνο η γαλανόλευκη. Όταν δε ανέγνωσε τα μέρη όπου έχουν πέσει ηρωικά Έλληνες πολεμώντας την ημισέληνο ανατρίχιασα. Μπράβο Αρχηγέ, είσαι η μόνη μας ελπίδα! 

Νίκος

Διανομές τροφίμων του ΕΛΑΜ: Από τον Λαό για τον Λαό – Φωτογραφίες

Είναι απορίας άξιο για ποιον λόγο όλοι αυτοί που μισούν την Ελλάδα και το δείχνουν ανοιχτά είτε από το βήμα της βουλής είτε έξω στους δρόμους καίγοντας σημαίες για ποιον λόγο δεν μας αδειάζουν απλά την γωνιά και να πάνε να ζήσουν σε μια άλλη χώρα. Σε μια χώρα που θα τους προσφέρει όλα όσα ονειρεύονται και πρεσβεύουν. Π.χ. για όσους είναι υπέρ των λαθρομεταναστών και προσπαθούν να μας πείσουν όλους για την ιερότητα του Ισλάμ, γιατί δεν πάνε σε μια ισλαμική χώρα; Υπάρχουν άλλωστε και χώρες με πολιτεύματα τα οποία τους αντιπροσωπεύουν πλήρως, δεν θέλουμε κύριοι να κάνετε την Ελλάδα όπως εσείς πιστεύετε, σαν τα μούτρα σας. Θέλουμε απλά να πάρετε δρόμο από αυτήν την χώρα, αρκετά την καταστρέψατε!

Κ.Λ.

Παραμύθι “Μακεδονομάχος” ο Καμμένος!

Παρεούλα με τον υφυπουργό Εξωτερικών Αμανατίδη ο Ερντογάν κάνει κατήχηση εντός της ελληνικής επικράτειας ότι η Θράκη είναι τουρκία και θα πρέπει όλοι μαζί να βρίσκονται κάτω από μια σημαία, κάτω από ένα κράτος και μια πατρίδα. Ξέρετε ποια πατρίδα και ποιο κράτος και ποια σημαία εννοεί; Μα φυσικά της Τουρκίας. Ξέρετε σε ποιους απευθύνεται; Σε παιδάκια! Νέους γενίτσαρους ετοιμάζει ο Ερντογάν με τις ευλογίες της κυβέρνησης και οι εδώ κυβερνώντες και λοιποί προδότες πολιτικών κομμάτων του δίνουν το πράσινο φως! Μόνο η Χρυσή Αυγή ξεμπρόστιασε τα σχέδια του Σουλτάνου και μόνο η Χρυσή Αυγή έδειξε τους προδότες! Καιρός να πάρουν το μάθημα που τους αξίζει! Έξω οι τούρκοι και οι τουρκοπράκτορες από την Ελλάδα, η Θράκη είναι Ελληνική!

Λάζαρος Τ.

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο! Ερντογάν προς μαθητές στην Θράκη μας: «Είμαστε όλοι τουρκία»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-20-dekembriou-2017#ixzz51nI1sSPO

Exit mobile version