Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χυδαία κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ στα παιδιά των λαϊκών οικογενειών

Η χυδαία κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ στα παιδιά των λαϊκών οικογενειών

Με το γνωστό θράσος που διακατέχει τους συμμετέχοντες στο εξουσιαστικό συνονθύλευμα της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου (με ειδίκευση στα γεμιστά και τα λοιπά εδέσματα φούρνου …) έδωσε μια συνέντευξη στην φυλλάδα των συντακτών, όπου ανάμεσα στις αβανταδόρικες ερωτήσεις που δέχθηκε σε κάποια στιγμή υποστήριξε ότι: «θα χρησιμοποιήσω εδώ, με άλλο νόημα, μια έκφραση που λέγεται για να περιγράψει το ρουσφέτι που ζήσαμε επί δεκαετίες. Γινόταν λόγος για ‘’τα δικά μας παιδιά’’ που στο παλιό καθεστώς διορίζονταν ή ευνοούνταν κατά προτεραιότητα. Εμείς θεωρούμε «δικά μας παιδιά» τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών».

Δεν ξέρουμε ότι η ατάκα για «τα δικά μας παιδιά» ήρθε ως υποστήριξη ή όχι της ανάλογης δήλωσης που έκανε ο Δραγασάκης για τα κακομαθημένα και χαϊδεμένα παρακρατικά … καλόπαιδα που εγκληματούν σε σχεδόν καθημερινή βάση και δεν τιμωρούνται στον ελάχιστο βαθμό.

Όπως και να έχει, όμως, το περιεχόμενο του θράσους είναι απύθμενο, αν αναλογιστούμε σε τι βαθμό φτωχοποίησης έχει φτάσει «τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών» η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, της οποίας τα μέλη – επί τω πλείστον – «κολυμπάνε στο χρήμα», και «δεν ξέρουν τι έχουν», όπως λέει ο Λαός μας. Μάλιστα, η δήλωση αυτή της Φωτίου ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά το ρίξιμο εκ μέρους της της ευθύνης στους πολίτες για τον αποκλεισμό τους από το «κοινωνικό μέρισμα», καθώς σε μια από τις αναρίθμητες ραδιοφωνικές της συνεντεύξεις είπε ότι «Πάνω από 5.800.000 δοκίμασαν αν είναι δικαιούχοι και αναδείχθηκαν λάθη στις φορολογικές δηλώσεις. Είδαν οι πολίτες ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις φορολογικές τους δηλώσεις. Έγιναν πολλά λάθη στα θέματα φιλοξενίας».

Τι ήθελε να πει η Φωτίου με την φράση «πρέπει οι Έλληνες πολίτες να είναι πιο προσεκτικοί στις φορολογικές τους δηλώσεις»;

Οι Έλληνες πολίτες δήλωσαν την αλήθεια (δηλαδή ότι φιλοξενούνται από τους γονείς τους) κι αυτή ουσιαστικά τους λέει ότι είναι κορόιδα  που το έκαναν αυτό! Τι θα δήλωναν, δηλαδή, άστεγοι; Η (βρώμικη) αλήθεια εκ μέρους της κυβέρνησης είναι ότι αυτή γνώριζε ακριβώς πόσοι φορολογούμενοι έχουν επιλέξει το κουτάκι «φιλοξενούμενος» και συνειδητά επέλεξε να τους εξαιρέσει από το «κοινωνικό μέρισμα», κάνοντας έτσι τους σχετικούς λογαριασμούς και καταλήγοντας στον συγκεκριμένο τρόπο διανομής. Κοροϊδέψαν στην κυβέρνηση χυδαία τους νέους άνεργους ή χαμηλόμισθους ότι θα πάρουν μέχρι 450 ευρώ, ενώ πολλούς απ΄αυτούς τους είχαν ήδη εξαιρέσει ή περιορίσει σε μερικές δεκάδες ευρώ, συμπληρωματικά στο «μέρισμα» των γονιών τους.

Το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» φροντίζει, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, να δείχνει το … ποιοτικό περιεχόμενο που το διέπει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chudaia-koroidia-tou-suriza-sta-paidia-twn-laikwn-oikogeneiwn#ixzz51nJ9Aqpa

Exit mobile version