Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανένας συμβιβασμός! Οι ύπουλες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΑΝΕΛ για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας

Κανένας συμβιβασμός! Οι ύπουλες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΑΝΕΛ για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας

Έντονη κινητικότητα έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και εν όψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ το προσεχές καλοκαίρι στις Βρυξέλλες αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μετά την δήλωση – έμμεση ομολογία ενοχής του Καμμένου πως θα σεβαστεί την απόφαση που θα προκύψει από μια νέα σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (και όλοι γνωρίζουμε πόσο συμβιβαστική και συνεπώς εγκληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα απόφαση θα είναι αυτή), ήρθε η σειρά της ΝΔ να δώσει τα διαπιστευτήριά της σ’ εκείνες τις ξένες δυνάμεις που απαιτούν την επίλυση του ζητήματος προ της συνόδου του ΝΑΤΟ.

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες εις ότι αφορά την συμμόρφωση της ΝΔ στις επιταγές του διεθνούς παράγοντα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σπυράκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζει τη θέση που επέβαλε στο Βουκουρέστι για μία σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις».

Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η ΝΔ, όπως βεβαίως η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ και οι λοιπές δυνάμεις του «δημοκρατικού» τόξου, αποδέχονται και προωθούν την χρήση του όρου «Μακεδονία» (ως σύνθετη ονομασία) από το κρατίδιο των Σκοπίων. Με απλά λόγια, ξεπούλημα και εθνική ταπείνωση!

Ενάντια στον συνασπισμό εκείνων που μεθοδεύουν το ξεπούλημα του Μακεδονικού, η Χρυσή Αυγή δια του Αρχηγού της, Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, ξεκαθαρίζει τη θέση της με μοναδικό γνώμονα πάντοτε, το εθνικό μας συμφέρον:

«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την μεθόδευση για το ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία. Δηλώνει την αντίθεσή της σε κάθε χρήση του όρου Μακεδονία και κάθε επιθετικού προσδιορισμού του. Όλα τα άλλα εκ μέρους ΝΔ και ΑΝΕΛ είναι εκ του πονηρού, αφού δέχονται σύνθετη ονομασία που εμπεριέχει τον όρο “Μακεδονία”. Ετοιμάζονται να βάλουν τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jepoulhma-makedonia#ixzz51otOkpQa

Exit mobile version