Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: Ακατάσχετος λογαριασμός για τους υπαλλήλους των πλειστηριασμών

Αποκάλυψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: Ακατάσχετος λογαριασμός για τους υπαλλήλους των πλειστηριασμών

Άκρα του τάφου σιωπή από το σάπιο και ένοχο δημοσιογραφικό κατεστημένο αναφορικά με την αποκάλυψη-βόμβα στην οποία προέβη χθες από βήματος βουλής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος σχετικά με το ακατάσχετο λογαριασμών υπαλλήλων που διενεργούν πλειστηριασμούς!

Κατά τη συζήτηση επί του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2018 λοιπόν, ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή γκρέμισε το παραμύθι της υποτιθέμενης «κοινωνικής ευαισθησίας» της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, αποκαλύπτοντας ότι στο ΦΕΚ με αριθμό Φύλλου 4163 της 29ης Νοεμβρίου 2017 δημοσιεύεται η απόφαση της κυβέρνησης για την τήρηση ειδικού ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού των υπαλλήλων των πλειστηριασμών!

Η μνημονιακή Χούντα Τσίπρα-Καμμένου με απλά λόγια διασφαλίζει καθεστώς πλήρους ασυλίας και ασυδοσίας σε εκείνους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των τραπεζών, αρπάζοντας την περιουσία των σκληρά δοκιμαζόμενων από την οικονομική κρίση συμπατριωτών μας, ακόμα και για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής σήμανε συναγερμό στα μίσθαρνα όργανα της μνημονιακής κατοχής και επιμελώς θάφτηκε από όλα τα μέσα που πασχίζουν τάχα για την  «έγκυρη και αντικειμενική» ενημέρωση των πολιτών.

Παρά ταύτα, αποδεικνύεται πως στην πράξη μία μόνο πολιτική δύναμη αντιστέκεται στη Χούντα του Μνημονίου και τους εκπροσώπους της: Η Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-bomba-tou-n.g.michaloliakou-akataschetos-logariasmos-gia-tous-up#ixzz51pmBDtup

Exit mobile version