Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί το θέαμα, για όσους είχαν το κουράγιο να το παρακολουθήσουν, των πολιτικών αρχηγών στην βουλή κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Ψέματα, ψέματα και λίγο προσωπικές αντιδικίες έτσι για το θεαθήναι. Δυστυχώς, αυτός ο λαός είμαστε, αυτούς τους πολιτικάντηδες αξίζουμε. Φωτεινή εξαίρεση και μοναδική ελπίδα ο Αρχηγός μας, Νίκος Μιχαλολιάκος που τους είπε ξεκάθαρα ότι είναι όλοι τους δούλοι του Μνημονίου και πως αν δεν απαλλαγούμε από τους διεθνείς τοκογλύφους, σωτηρία δεν υπάρχει. Γι΄ αυτό φυσικά και κανένα τσοντοκάναλο δεν προβάλλει τις δηλώσεις του Αρχηγού μας, επειδή λέει αλήθειες!

Κ. Β.

Κανένας συμβιβασμός! Οι ύπουλες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΑΝΕΛ για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα κάνουν οι πολιτικάντηδες ενόψει ένταξης του ψευδοκράτους των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Προβλέπω μεγάλη προδοσία με αρκετή κωλοτούμπα από Καμμένο φυσικά, γιατί δεν πρέπει να χαθεί και η κυβερνητική πλειοψηφία της προδοτικής “πρώτης φορά αριστερά”. Το τι θα κάνουν τα παληκάρια της Χρυσής Αυγής το ξέρουμε. Θα δώσουν όπως πάντα τον Αγώνα μέχρις εσχάτων για να αποτρέψουν την επερχόμενη προδοσία. Εσύ λαέ υπερήφανε τι θα κάνεις; Θα διαδηλώσεις για τα εθνικά δίκαια ή θα βλέπεις το Survivor του τούρκου παραγωγού;

Π. Μ.

Ιδού τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ερντογάν: Ο Τσαβούσογλου απειλεί να στείλει στρατό για να καταλάβει τα ελληνικά νησιά!

Νέα επεισόδια, μαχαιρώματα και τραυματισμοί στην Λέσβο από λαθρομετανάστες. Τους δύσμοιρους τους Έλληνες νησιώτες τους σκέφτεται κανείς; Τι φταίνε οι άνθρωποι και υπόκεινται σε τέτοια ταλαιπωρία να συμβιώνουν με εγκληματικές συμμορίες λαθρομεταναστών; Σε λίγο βλέπω από την απόγνωση να μπαίνουν οι Έλληνες στα “hot spot” για να σωθούν! Όχι άλλη εξαθλίωση, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Γιάννης, Πάτρα

Θερμή υποδοχή Χρυσής Αυγής στις Λαϊκές Αγορές των Αθηνών – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-21-dekembriou-2017#ixzz51tA1rE63

Exit mobile version