Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση τζιχαντιστών στην Μελβούρνη: Έπεσαν με αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς – Δεκάδες τραυματίες μεταξύ των οποίων ένα παιδί προσχολικής ηλικίας!

Επίθεση τζιχαντιστών στην Μελβούρνη: Έπεσαν με αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς – Δεκάδες τραυματίες μεταξύ των οποίων ένα παιδί προσχολικής ηλικίας!

Νέα αιματηρή επίθεση με αυτοκίνητο πραγματοποιήθηκε από ισλαμιστές, αυτή την φορά στην Μελβούρνη.

Συγκεκριμένα, οι ισλαμιστές επιβαίνοντας πάνω σε ένα λευκό SUV έπεσαν πάνω σε πλήθος πεζών, με σκοπό να μιμηθούν τις εκατόμβες των νεκρών που έχουν προκαλέσει οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη.

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ μιλούν για έως και 16 τραυματίες ανάμεσά τους και τουλάχιστον ένα μικρό παιδί που έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.  Επίσημα οι αρχές έχουν ανακοινώσει ότι έχουν μεταφέρει 13 ανθρώπους σε νοσοκομεία ενώ άλλοι δύο δέχονται φροντίδες στο σημείο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος της αστυνομίας περίπου μια ώρα μετά το περιστατικό έκανε λόγο για «εσκεμμένη πράξη» προσθέτοντας, ωστόσο, ότι τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα. Σε ερώτηση για το αν εκτιμούν ότι είναι τρομοκρατική ενέργεια η απάντηση ήταν «σε αυτό το στάδιο είναι πολύ νωρίς και το κίνητρο παραμένει άγνωστο».

«Ακούσαμε ένα θόρυβο και είδαμε αυτό το λευκό αυτοκίνητο να παρασύρει τους πάντες» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. «Το μόνο που τον φρέναρε ήταν τα σώματα των ανθρώπων πάνω στα οποία έπεσε» είπε ένας δεύτερος μάρτυρας για το περιστατικό που συνέβη σε μια διασταύρωση.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι τη στιγμή που το αυτοκίνητο περνούσε από τη διασταύρωση με μια ταχύτητα, κατά τον ίδιο, 70χλμ./ώρα, στο σημείο βρίσκονταν έως και 100 άνθρωποι. «Το μόνο που μπορέσαμε να ακούσουμε ήταν μπαμ, μπαμ, μπαμ, τον ήχο του αυτοκινήτου που χτυπούσε τους πεζούς και τις κραυγές» είπε άλλος μάρτυρας.

Οι αρχές της χώρας για… αντιρατσιστικούς λόγους μέχρι στιγμής δεν ανακοινώνουν ούτε τις ταυτότητες των δραστών, ούτε τα κίνητρά τους, όμως για ήδη έχουν διαρρεύσει οι φωτογραφίες των δραστών, όπου τα κίνητρα φαίνονται ξεκάθαρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-tzichantistwn-sthn-melbournh-epesan-me-autokinhto-panw-se-pezous-d#ixzz51tBeVbqz

Exit mobile version