Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενάντια στο σύστημα! Συναυλία εθνικιστικής ροκ μουσικής

Ενάντια στο σύστημα! Συναυλία εθνικιστικής ροκ μουσικής

Την περασμένη Κυριακή 17/12 ένα δημιουργικό και γεμάτο δραστηριότητες σαββατοκύριακο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Μια συναυλία με 2 πολύ δυναμικές και γεμάτες ενέργεια μπάντες έδωσε τη δυνατότητα σε όλους όσοι παρευρέθηκαν, να διασκεδάσουν και να χορέψουν υπό τους ήχους της εθνικιστικής ροκ μουσικής από τους εγχώριους «No Surrender» και τους Ιταλούς «SPQR».

Έτσι λοιπόν μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι αγώνες μαχητικών αθλημάτων που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή το Σάββατο, την επόμενη μέρα οι Νέοι της Χρυσής Αυγής καθώς επίσης και αρκετοί φίλοι του κινήματος, είχαν την ευκαιρία να περάσουν καλά και να αφήσουν για λίγο πίσω τις έγνοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουν σε μια μοναδική συναυλία που οργάνωσε το Μέτωπο Νεολαίας με απόλυτη επιτυχία στο κέντρο των Αθηνών.

Την αρχή έκαναν οι Έλληνες «NO SURRENDER» όπου ανέβηκαν στην σκηνή, ξεσηκώνοντας κατευθείαν το κοινό με παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τον τυφώνα που ακούει στο όνομα SPQR. Η Ιταλική μπάντα απέδειξε και στον πλέον απαιτητικό ότι αποτελεί από τα πιο δυναμικά και ακούραστα σχήματα της εθνικιστικής μουσικής.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunaulia-ethnikistikhs-rok-mousikhs#ixzz51u239Oa9

Exit mobile version