Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτά που νιώθω για τους κλεφταράδες που μας κυβερνούν. 700 χιλιάδες χρωστάει η Σπυράκη του χρεοκοπημένου Μέγκα και τώρα εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, 600 χιλιάρικα ο Άδωνης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, 300 χιλιάρικα ο Καμμένος και όλα αυτά ανεξόφλητα, σαν το δικό μου με μια διαφορά. Το δικό μου ανεξόφλητο δάνειο είναι 25 χιλιάδες ευρώ, είναι στεγαστικό και δεν έχει πληρωθεί γιατί έμεινε άνεργος ο σύζυγός μου λόγω “οικονομικής κρίσης”, τα δυο παιδιά μας είναι στις τελευταίες τάξεις του Λυκείου και δεν μπορούμε με έναν μισθό των χιλίων ευρώ περίπου να ζήσουμε 4 άτομα και να πληρώνουμε δόση πεντακοσίων ευρώ στην τράπεζα, η οποία αρνείται κατηγορηματικά να την αναπροσαρμόσει με τα νέα οικονομικά μας δεδομένα. Συνέπεια όλων αυτών; ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ στο σπίτι μας των 80 τετραγωνικών μέτρων στα υποβαθμισμένα Κάτω Πατήσια. Μετά απορούν όλοι αυτοί οι κλεφταράδες γιατί η Χρυσή Αυγή αυξάνει τα ποσοστά της και οι ψηφοφόροι της είναι αμετακίνητοι προς άλλα κόμματα. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Ελισσάβετ Κ.

4 εκατ. ευρώ χριστουγεννιάτικο δώρο στα κόμματα της κλεπτοκρατίας! Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότησης

Για άλλη μια φορά είμαι περήφανος που σας στηρίζω τα τελευταία χρόνια! Ο Αρχηγός τους ξεμπρόστιασε για άλλη μια φορά για το έγκλημα που έγινε κατά την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα. Ντροπή τους που έβαλαν την ημισέληνο πάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ντροπή τους που επέτρεψαν να κάνει ηγετική φιέστα στην Θράκη και να μιλάει για 4 δικούς του βουλευτές και πώς τον βολεύει να τοποθετούνται οι μουφτήδες. Ντροπή τους που μια ζωή η πατριδοκάπηλοι της “δεξιάς” δίνουν κάλυψη στους ανθέλληνες της “αριστεράς” και καταπιέζουν όλο και πιο πολύ τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν τους φόρους για να ζουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα. Τελειώνουν αυτά, ξυπνούν οι Έλληνες και γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Ελλάς!

Μάριος Χ.

Γιάννης Λαγός: Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των Ελλήνων! ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάσταση σε όλο τον κόσμο έχει ξεφύγει τελείως. Τζιχαντιστής έπεσε πάνω σε πλήθος στην Αυστραλία. Το ίδιο έργο προβάλλεται ξανά και ξανά. Οι “δυτικές” κοινωνίες της κατανάλωσης και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ έχουν αγγίξει το απόλυτο όριο παθητικής στάσης. Μην τυχόν πουν ότι είμαστε ρατσιστές και μισαλλόδοξοι, καλύτερα να μην πούμε τίποτα με την ευχή να είναι ο διπλανός μας αν τύχει και όχι εμείς. Εκεί έχει καταντήσει ο σύγχρονος άνθρωπος των μεγαλουπόλεων σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. Ένα άβουλο πλάσμα που σε λίγο με δυσκολία θα ξεχωρίζει από ένα οικόσιτο ζώο. να τρώμε ότι μας δίνουν, να δουλεύουμε όσο θέλουν, να πληρώνουμε όσο μας πουν και να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλιώς απειλές, εκβιασμοί και διώξεις. Το έχουμε μάθει το παιχνίδι τους με τον Αρχηγό μπροστάρη θα τους το χαλάσουμε. Ζήτω η Νίκη!

Δ.Ξ.

Ενάντια στο σύστημα! Συναυλία εθνικιστικής ροκ μουσικής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-22-dekembriou-2017#ixzz51z9sdurl

Exit mobile version