Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εις Μακεδονίαν!

«Όπου να ‘ναι φτάνουν από κάτω και Ελληνικά σώματα. Κρητικοί και Μανιάτες. Θα δεις κάθε κλαδί και παλικάρι»! Μητροπολίτης Γερμανός Καραβαγγέλης προς τους υπόδουλους Μακεδόνες, 1904.

Αρχές του 20ου αιώνος και ένα Έθνος πτωχό στην οικονομία, αλλά πλουσιότατο σε Ιδανικά, εγείρεται σύσσωμο για να διεκδικήσει τα απαράγραπτα εθνικά του δίκαια και την απελευθέρωση των υπόδουλων στον οθωμανικό ζυγό αδελφών του. Εκατό και πλέον έτη μετά, μια συμμορία ξενόδουλων πολιτικάντηδων -της οποίας η πλειοψηφία δεν υπηρέτησε καν την στρατιωτική της θητεία- ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή της σε ένα έγκλημα μεγέθους ίσου εάν όχι μεγαλύτερου, της παράδοσης της ελληνικής ανατολικής Θράκης στις ορδές των νεότουρκων του Κεμάλ.

Δηλώσεις Ελλήνων και ξένων παραγόντων και δημοσιεύματα ελληνικών και διεθνών μέσων το τελευταίο χρονικό διάστημα συνηγορούν στο συμπέρασμα πως επίκεινται δραματικές εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων. Κοινός παρονομαστής των ανωτέρω και σημείο αναφοράς συνάμα η σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, τον ερχόμενο Ιούλιο. Σύνοδος η οποία θα επικυρώσει την ένταξη των Σκοπίων στον οργανισμό, με όνομα το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει μέχρι τότε συμφωνηθεί.

Κι αν η αισιοδοξία του διεθνούς παράγοντα για την εύρεση λύσης επί του ζητήματος δεν προκαλεί καμία έκπληξη, μιας και αποτελεί ευσεβή τους πόθο προκειμένου να ενταχθεί το προτεκτοράτο των Αμερικανών στο ΝΑΤΟ, οι αντιδράσεις από ελληνικής πλευράς δεν μπορεί παρά να προεξοφλούν μια επικείμενη άτακτη υποχώρηση, η οποία συνιστά επί της ουσίας Εθνική Προδοσία.

Η μεθόδευση του εγκλήματος αποδεικνύεται από ένα γεγονός το οποίο συνέβη πολλούς μήνες πριν, όταν από βήματος βουλής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος είχε καταγγείλει την ενέργεια του υπουργείου Εξωτερικών να ζητήσει τάχα εμπιστευτικά από τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων να προτείνουν ονομασίες για το κρατίδιο των Σκοπίων, υπό την προϋπόθεση πάντοτε του… σεβασμού προς την άλλη πλευρά. Από τότε, όπως τώρα καθίσταται ξεκάθαρο, η ελληνική κυβέρνηση και το αντεθνικό πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, προετοίμαζε το…

Διαβάστε την συνέχεια στο antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eis-makedonian#ixzz51zB1pCVh

Exit mobile version